Det är inte ett felaktigt antagande det där med dansfest. Om ett imaginärt tak över oss kunde lyftas skulle det göra det. 95 procent av publiken dansar, och av resen är det inte många som står helt still. Undertecknad kan inte heller låta bli att svänga de berömda lurviga heller, det är lätt att fastna i det här om man som jag gillar det. Jag saknar dock en häftig ljusshow, det brukar ändå vara något de använder flitigt för att öka på klubb-känslan.
Än är han för mig inte uppe bland de allra största namnen, men ändå på god väg. Jag saknar lite vocal mixes, även om jag gillar hans variation så hade jag väntat mig mer. Kanske inte rimliga krav jag ställer på honom med tanke på hur tidigt han är i karriären och hans ålder. Men troligen kommer han gå väldigt långt om man ser till hur han redan nu lyckats jobba med stora artister. 

Efter halva showen kommer ljuset jag väntat på, laserteknik som skapar vågor och mönster i rökridån framför scenen. Framför mig har jag lätt det högsta dansandet i publiken på festivalen hittills, men jag kan tänka mig att det finns en akt kvar som har något att säga till om i den frågan. 

Fatboy slim, Hultsfredsfestivalen, Stoxa, 2013-06-15
Band of Horses, Hultsfredsfestivalen, Stoxa 2013-06-15

Pin It on Pinterest

Share This