Han konstaterar att ”I’m the only one on this festival playing songs older than my band” och det finns en och annan poäng där, när White Lion stod på topp var nog inte alla i blandet ens föddda. Men Mike Tramp är en rutinerad herre som vet att snacka med publiken. Och snackar, det gör han!

De flesta skulle väl sortera in det under kategorin publikfrieri, men är det festival så är det – då gäller det att hålla kvar folk framför scen så de inte vandrar iväg till någon annan scen eller närmsta öltält. Men framför Sweden Stage glesnar det inte i leden, snarare tvärtom, även om det är tidigt på onsdagen – festivalens mjukstartdag med bara de mindre scenerna igång.

Den nu 55-årige dansken kan dessutom inte låta bli att påpeka vissa skillnader mellan honom och en del andra artister som varit med ett tag: ”I still fit in the same clothes as back then! Well, almost…”

De avslutar med brottarhiten When The Children Cry och genombrottet Broken Heart och 45 minuter har gått väldigt fort. Ett gott omdöme för vilken artist som helst.

Foton från konserten finns här.

Eclipse, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-08
Imber, Play It Loud, Katrineholm, 2015-08-08

Pin It on Pinterest

Share This