Okej, nu börjar det bli riktigt mycket folk på området och tillsammans med den växande lervällingen gjorde det att jag kraftigt felade på antal minuter jag trodde det skulle ta mellan presstältet och en bra plats att stå på. Medan jag letar mig fram mot en plats där jag åtminstone ser scenen hör jag Shout At The Devil och inser att jag inte kommer lyckas. Under Same Ol’ Situation fastnar jag strax bredvid mixertornet, men bakom ett träd – jag ser halva scenen och en storbildsskärm. Det får duga.

När jag såg Mötley Crüe senast på Peace&Love förra året reagerade jag på att Vince Neil var lite dålig på att hålla ut långa toner och att falsetten var klart mer frekvent förekommande än på skivorna. Så är det fortfarande. Som sagt, gamla artister bokade…

Men det hindrar inte publiken att komma i stora skaror och när Mötley drar igång Dr Feelgood hoppar alla jag ser. Dessvärre är det helt omöjligt att urskilja några textrader då ljudet lämnar lite att önska, det svajar rätt bra.

Förutom det gjorde Mötley Crüe sitt jobb på scen, men inte så mycket mer än det. Bortsett från Tommy Lees snack då och då som var av det mer, eh, udda slaget.

Bilder från konserten finns i vårt galleri. För att komma dit, klicka här. 

Setlist:

Kickstart My Heart 
Wild Side 
Shout At The Devil
Saints Of Los Angeles 
Live Wire 
Don’t Go Away Mad (Just Go Away) 
Same Ol’ Situation
Mutherfucker of the Year 
Primal Scream 
Dr Feelgood 
Girls, Girls, Girls

 

 

 

Iron Maiden, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07
Alice Cooper, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Pin It on Pinterest

Share This