Han är verkligen något speciellt, vissa kanske skulle säga att han är för mycket men jag tycker verkligen att han klarar hålla det på rätt sida gränsen utan att det blir svulstigt.

 

För första gången under festivalen tänder verkligen publiken till, det hoppas, dansas och klappas överallt. Han lyckas verkligen med sin närvaro och spektakulära personlighet få med sig publiken på det lite galna tåget. När han dessutom under konserten hoppar ut i publiken samtidigt som han fortsätter att sjunga blir folk som galna.

Även utan allt det galna spexet så är det en riktigt bra konsert, det märks att han är otroligt musikalisk. Hans röst är verkligen speciell och han har ett riktigt stort register, dessutom så spelar han under några låtar på saxofon och keyboard.

Han spelade många riktigt bra låtar men de jag tyckte riktigt mycket om är Bloodbeat, Tristan och framförallt konsertens bästa låta, The magic position. Detta är en av festivalens största höjdpunkter hittills och jag rekommenderar verkligen alla att gå och titta på honom om man får chansen, för han är verkligen sevärd.  

 

 

Thåström, Popaganda, Stockholm, 2012-08-24
Hooray for earth, Popaganda, Stockholm, 2012-08-24

Pin It on Pinterest

Share This