Kvällens spelning sparkar de igång med Walking Down The Line och det är fullt ös från början. Precis som vanligt. Det här är ju ett band som mer eller mindre konstant turnerat det senaste året så de vet hur en slipsten ska dras. Eller en publik som det är i det här fallet. Jublet stiger när de fortsätter med All Because Of You.

Den här kvällen har bandet fått 45 minuter att styra över. Sångaren Adam Grahn ondgör sig över det faktum att de måste klämma in så mycket bra på så kort tid. Jag tycker de lyckas riktigt bra med det och den övriga publiken verkar hålla med. Under Full Steam Spacemachine släpper publiken loss ordentligt. Det är punkigt rockigt och jag tycker det är supercharmigt.

Royal Republic är i mina ögon ett av Sveriges bästa liveband, det finns ingen tvekan om det. Jag blir aldrig besviken när jag ser dem och de är alltid väldigt underhållande. Som den här kvällen då Adam får hela publiken att sitta ner för att sedan jublande hoppa upp i luften under Tommy-Gun, tillika kvällens sista låt.  Det är kul att se Royal Republic, gör det du också!

Bilder från konserten finns i vårt galleri. För att komma dit, klicka här. 

Daniel Adams-Ray, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07
Veronica Maggio, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07

Pin It on Pinterest

Share This