Min frisör är inte bara frisör, han är också en gammal trummis med ett förflutet i diverse punkband. Ett av våra stora samtalsämnen när han klipper mig är givetvis musik. Jag får alltid redogöra för om jag sett nån bra spelning eller hört nåt nytt band. Vi har under det senaste året avhandlat The Concept vid ett flertal tillfällen. Det hör inte till vanligheterna att vi gillar samma band så förtjusningen var stor när vi insåg att vi båda gillar just The Concept.

Då, för ett år sen när jag såg dem för första gången, var det inte så många som visste vilka de var. Jag hade hört ett par låtar. Nu när en kliver på scenen skriker tjejerna i publiken och börjar dansa när de känner igen tonerna av Gimme Twice. Kul att se att det går åt rätt håll för killarna! Om jag inte fått saker och ting helt om bakfoten så håller de som bäst på att spela in sin debutplatta. Jag är synnerligen nyfiken på resultatet, det skulle kunna bli hur bra som helst.

Publiken här på Popadelica verkar gilla vad de ser och jag håller med dem. Det är kul att se The Concept! När D-D-Dance spelas som sista låt så är det just precis dans som sysselsätter större delen av publiken. Jag förstår dem, det är
svårt att inte ryckas med!

Foton från konserten finns att se här.

Sameblod, Popaganda, Stockholm, 2012-08-24
Vånna Inget, Popadelica, Huskvarna, 2012-05-05

Pin It on Pinterest

Share This