Han är inte ensam om att ha konstant energi, hela bandet har auran av att de vet att de är det bästa rockbandet. Flera gånger pratar han om hur coolt det är att det är 62.000 Hivesfan som är på festivalen bara för att se dem. Besök hos publiken i diket sker kontinuerligt och de drar i honom för att få chans att röra vid honom. De sätter ribban högt redan från start och håller det under hela timmen. Distade rockgitarrer och vibrerande elbasmelodier tillsammans med en fantasisk röst som både kan skrika och sjunga snyggt gör allt till en megafest. Inte ens när han i en lång monolog presenterar bandet blir det det minsta långtråkigt, och han trissar upp publiken till bristningsgränsen när turen kommer till att presentera sig själv.

Inte många artister skulle kunna få en hel publik att sitta ner för att sen vara den enda som crowdsurfat på en sittande publik. Men det är ju klart att det fungerar här. Nere i vimlet startar han igång det explosionsartade slutet med Hate to say I told you so och blir tillbakaforslad fram till scenen.

Kärleken till scenen, som för övrigt garanterat är ömsesidig, och förmågan att skapa en otroligt bra stämning gör att det här lätt är den bästa konserten hittills. Får se om någon annan akt kan toppa det för mig. 

Veronica Maggio, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-27
Movits!, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-27

Pin It on Pinterest

Share This