Jag är lite bitter över att jag aldrig lärde mig spela något instrument när jag var liten. Hade jag gjort det hade jag velat vara med i ett band som Tiger Bell. Jag hade utan tvekan bytt plats med vem som helst av tjejerna i bandet. De ser cool ut och de låter coola. Det är fullt ställ från början och det röjs ordentligt i publiken. Så till den milda grad att vakterna får gripa in och lugna ner de värsta bråkstakarna.

Jag är ju svag för den här punkiga rocken och med tanke på publikuppslutningen är det fler som gör det. Jag menar vem gillar inte ett band som skriver låtar om hur irriterande det är att inte få svar på sms?

Lite publikfrieri ägnar de sig också åt men egentligen hade de inte behövt göra det, de har verkligen publiken i sin hand från början. Nåväl, de bjuder på en rockig version av Säkerts Vi kommer att dö samtidigt och de gör det riktigt bra! För mig var det här en perfekt avslutning på kvällen. Det ska vara kul att gå på spelning och det är det verkligen när man ser Tiger Bell. Så kul att varken publiken eller bandet vill att det ska ta slut.

 

 

Beth Orton, Stockholm Music and Arts, Stockholm, 2014-08-02
Gnucci, Stockholm Music and Arts, Stockholm, 2014-08-02

Pin It on Pinterest

Share This