Musicstage.se

Arvika 2009

Festivalsammandrag, Arvikafestivalen, 2009-07-05

Efter tre dagar med electronica, EBM, industri, synth, metal, pop och rock på vad som varit den hittills klart bästa Arvikafestival jag varit på av fem, så är det något av en lättnad när jag sitter här på ett café i Arvika centrum och hör lite skön jazz i bakgrunden.

Läs mer...

Mind.in.a.box, Arvikafestivalen, 2009-07-04

På Andromeda avslutas årets festival med vad som bara kan benämnas som rå, direkt synth. Det är inte industrins trummor eller den glada stämningen i synthpopen, det är svart, minimalt, suggestiva videoprojektioner och förställda röster.

Läs mer...

Thåström, Arvikafestivalen, 2009-07-04

"Fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland. Fan fan fan det skulle vart ..." mörkt!

Läs mer...

Anna Ternheim, Arvikafestivalen, 2009-07-04

Anna lyckas med konststycket att under en strålande Arvikasol ge oss något intimt och som rör oss i våra sommarhjärtan på Vintergatans grusplan.

Läs mer...

KoRn, Arvikafestivalen, 2009-07-04

KoЯn bjuder oss på headbangande, trumspelande som är i absolut världsklass och Jonathan Davis på säckpipa. Det är röj i sin allra puraste form.

Läs mer...

DAF, Arvikafestivalen, 2009-07-04

När DAF spelar dansar man. Vi dansar Mussolini tillsammans under Apollo-tältets duk.

Läs mer...

Dyno, Arvikafestivalen, 2009-07-04

Ingen festival är komplett utan att ha tittat in på småscenerna för att upptäcka ny musik. I år föll lotten på bandet Dyno på Lyran.

Läs mer...

Alice in Videoland, Arvikafestivalen, 2009-07-04

Vi har fått komma på besök till Alice i Videolandet och det är ett land befolkat med synth-gitarrer, trummor, bas och en hederlig gitarr. Drottning här är Toril och scenen är hennes domän.

Läs mer...