Musicstage.se

Arvika 2010

Yeasayer, Arvikafestivalen, 2010-07-15

Yeasayer är en Brooklynbaserad trio som spelar experimentell/psykedelisk indiepop som inte låter som något annat. Tidigt på torsdagseftermiddagen så är det dags för dem att rocka loss på Apolloscenen.

Läs mer...

Alice in Videoland, Arvikafestivalen, 2010-07-17

För sjätte gången så spelar Electropunkbandet Alice in Videoland på Arvikafestivalen. På Vintergatan drar en kokhet show igång trots regnet utanför. Som alltid så sprider sig Toril Lindqvists energi över hela scenen, men tyvärr så når den kanske inte hela vägen ut i publiken. Kanske beror det på att det är en regnig eftermiddag på festivalens sista dag.

Läs mer...

Oskar Linnros, Arvikafestivalen, 2010-07-17

På lördagsförmiddagen så spöregnar det i Arvika, ändå så är det en tapper skara som tagit sig till festivalområdet för att se Oskar Linnros i Apollotältet.

Läs mer...

In Flames, Arvikafestivalen, 2010-07-16

Fredagen närmar sig sitt slut och på Arvikas största scen är In Flames sista bandet. Det är för bandet dessutom sista spelningen på deras A Sense of Purpose-turné som pågått i över två år. Skivan som är deras nionde studioalbum i ordningen.

Läs mer...

Maskinen, Arvikafestivalen, 2010-07-16

Det är trångt i Apollotältet. Maskinen ska inta scenen och publiken är mer än redo flera minuter innan konserten ska börja. Maskinens banduppställning har varierat lite under åren. Efter att andra singeln Segertåget släpptes hoppade Oskar Linnros av och innan så var också Magnus ”Filthy” Lidhäll med i bandet. På Arvikafestivalen så är det alltså nuvarande bandmedlemmar Frej Larsson och Herbert ”Asafi” Munkhammar som intar Apolloscenen.

Läs mer...

Agent Side Grinder, Arvikafestivalen, 2010-07-16

På den fjärde största scenen Lyran utlovas i festivalprogrammet musik som låter som storstadstrafik och rödljus från svenska bandet Agent Side Grinder. Nyfiken går jag dit för att uppleva det med egna öron.

Läs mer...

VNV Nation, Arvikafestivalen, 2010-07-16

Med sina karakteristiska marschtakter framför en stor skärm med videoprojektioner börjar britterna på sedvanligt sett kvällens konsert. Vintergatan är full fram till mixerbordet och så vitt jag kan se så följer publiken Ronan Harris uppmaning om att dansa.

Läs mer...

Name the Pet, Arvikafestivalen, 2010-07-16

En, för musiksverige, relativt ny artist intar Orionscenen på Arvikafestivalen. Name the Pet släppte förra året sin debutskiva med samma namn. Av skivan att döma så kommer Name the Pet bjuda på skön dansvänlig electro. Tyvärr blir det en ganska stum och tråkig spelning som inte riktigt når ut till publiken.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)