Musicstage.se

Miriam Bryant, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2013-06-27

En stark och vacker röst möter mig när jag närmar mig scenen där Miriam Bryant står. Hennes karriär började för inte så länge sedan, år 2011 provade hon på att skriva låtar och våren 2012 kom hennes första singel ut. Trots den nyligen startade karriären så kan publiken de flesta av låtarna, det jublas inför nästan varje låt. 

Rösten är hennes starkaste vapen och den smäller nästan till mig när hon bränner av en hög ton, lika bra och säkert bemästrar hon de intensivt låga. I de lugna låtarna får hon fram en melankolisk känsla, och inför varje låt nämner hon något om varför den blivit till som får låtarna att bli mer verkliga och lättare att få en känsla för.

Tyvärr blir det lite långdraget när det framförs många lugna låtar på rad, men då och då bryter den utmärkta sången igenom och min fokus vänds åter till scenen för att avnjuta hennes sångteknik. Många av låtarna är väldigt bra skrivna, och en lugn version av Lady Gagas Poker face framförs exemplariskt.
Efter sista låten blir hon bestämt inkallad av publiken igen och ger oss sin hit Push Play.

Jag hoppas att vi kommer få se mycket mer av Miriam Bryant, hennes röst är spektakulär och den har jämförts med Adeles storhet, vilket jag inte har några protester emot. 

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)