Musicstage.se

Bråvalla 2014

The Offspring, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

 

Offspring är ute på en längre världsturné för att fira 30 år som band och att deras album Smash blir 20 år i år och bandet gjorde ett stopp i Sverige och på Bråvalla.

Läs mer...

Family Of The Year, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

Det händer inte mycket på Family of the Years spelning, de har mycket trevlig och lättlyssnad musik. Men gud vad enformigt framträdandet är, det är inte förrän framåt slutet det tar sig.

Läs mer...

Kanye West, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

Uppskattningsvis är ungefär hela festivalen vid Luna-scenen, minus kanske något tusental som antingen tittar på den stackars artisten som spelar samtidigt eller står längre bort. Kanye West är en av hiphopvärldens mest produktiva artister som spottar ur sig studioalbum, imponerande sju stycken sen 2004, och nu är han alltså på plats på Sveriges största festival. Mäktigt kanske, men jag är skeptisk.  

Läs mer...

Bastille, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

Bastille höll regent och blåsten borta i en timme, sen var ovädret tillbaka igen.

Läs mer...

Blaudzun, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

 

Inför Bråvalla lyssnade jag på den officiella spellistan bestående av alla artister och grupper som kommer till festivalen, där ibland hittade jag låten, Promised of No Man’s Land och rycktes med från första lyssningen.

Läs mer...

Elliphant, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28_3

För bara två veckor sedan blev jag blown away av Elliphants starka scennärvaro och häftiga låtar när hon spelade på Kentfest. Det är även idag en ingrediens i framförandet. Från första stund har hon publiken i sin hand med tunga hiphop-/electrobeats.

Läs mer...

Of mice and men, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

Framme vid Panoramascenen är det tung metalcore igång från Of mice and men. Growlen blandat med sång tar över allt luftrum och det vibrerar under mina fötter när basens toner öser över oss.

Läs mer...

Laleh, Bråvallafestivalen, Norrköping, 2014-06-28

Fina Laleh har dragit till sig en rätt stor skara människor som trotsar det ettriga duggregnet som kryper in under skinnet på en. Det är så synd att vädret inte är bättre, hon är en artist som borde ha solen skinande på sig varje gång hon uppträder.

Läs mer...