Musicstage.se

Close To Home 2010

Bob Hund, Close to Home, Borås, 2010-08-28

“Hej Borås! Vintern är tidig i år. Förut hade vi strålkastare som värmde oss, men nu kör de lågenergilampor för miljöns skull så det är kallt som fan här uppe. Men det skiter vi i, nu kör vi.”

Läs mer...

Timo Räisänen, Close to Home, Borås, 2010-08-28

Det finns energi, det finns mer energi, och så finns det Timo Räisänen. Det är inte för inte som han tidigare har kallats för Duracellkanin av vissa.

Läs mer...

Dundertåget, Close to Home, Borås, 2010-08-28

Dundertåget är sannerligen ett namn som passar bandet som handen i handsken, det visar de direkt när de äntrar Close to Homes scen.

Läs mer...

Pain of Salvation, Close to Home, Borås, 2010-08-28

Det skulle vara intressant att göra en vetenskaplig undersökning kring Pain of Salvations musik. Den ändrar nämligen form så många gånger att man lätt tappar räkningen.

Läs mer...

Anna von Hausswolff, Close to Home, Borås, 2010-08-28

Regnet öser ner under i stort sett hela spelningen, men det gör inte så mycket när Anna von Hausswolff gör så makalöst vacker musik.

Läs mer...

Elin Ruth Sigvardsson, Close to Home, Borås, 2010-08-28

Lite teknikstrul gör att det tar lite väl lång tid mellan vissa låtar, men Elin Ruth Sigvardsson och band kompenserar det genom att stå för en genuin spelning.

Läs mer...

John Lindberg Trio, Close to Home, Borås, 2010-08-27

Kanske är det för att publiken precis kommit in från ösregnet som hemsökte Mustaschs spelning, kanske är det helt enkelt så att man inte kan stå still när JLT spelar. Hur som helst är det rejäl fart på publiken.

Läs mer...

Mustasch, Close to Home, Borås, 2010-08-27

Regnet öser på klassiskt Boråsmanér ner över festivalområdet. Resultatet blir att bara en liten tapper skara håller ut hela den en och en halv timme Mustasch spelar, trots att bandet gör sitt bästa.

Läs mer...