Musicstage.se

Emmabodafestivalen 2010

Crystal Castles, Emmabodafestivalen, Emmaboda 2010-07-31

Crystal Castles spelning på Emmabodafestivalen är definitivt något som funkar majoriteten av publiken. Men själv förstod jag mig inte på spelningen eller musiken.

Läs mer...

Deportees, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-31

Deportees är det perfekta bandet på en varm sommarkväll. De fyller hela gräsplätten framför sig och bjuder på vackra poplåtar.

Läs mer...

Best Coast, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-31

Det amerikanska bandet Best Coast är ett av de mindre banden på festivalen och med det får de en publik som inte är helt bekant med deras musik. Men Best Coast gör sitt bästa och det räckte mer än nog.

Läs mer...

Makthaverskan, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-31

Makthaverskans spelning på Emmabodafestivalen begränsades en aning av nervositet, vilket är synd då spelningen på alla andra sätt var väldigt bra.

Läs mer...

Friendly Fires, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-30

Friendly Fires har kommit från England för att underhålla publiken på Emmabodafestivalen. Det är ett nöje menar sångaren, och det är verkligen ett nöja att bevittna deras spelning.

Läs mer...

Welle:Erdball, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-30

Welle:Erdball på Emmabodafestivalen 2010 är en förtrollad värld som man inte vill slita ögonen ifrån. Det är snyggt, roligt och framför allt så görs det med glimten i ögat.

Läs mer...

Lonelady, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-30

Lonelady är ett av de mindre banden på Emmabodafestivalen, och de gör absolut inget för att locka publiken till vad som kunde ha blivit en riktigt bra konsert.

Läs mer...

I'm from Barcelona, Emmabodafestivalen, Emmaboda, 2010-07-30

I'm from Barcelona är det gladaste bandet på årets Emmabodafestival. Men trots att det blir mycket hoppande och dansande från bandets sida så blir konserten aldrig oseriös.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)