Musicstage.se

Getaway Rock 2012

God Is An Astronaut, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-07

Getaway har lyckats med några oväntade bokningar i år. God Is An Astronaut är inte ett band jag hade satsat mycket pengar på att se på en hårdrocksfestival men det är kul att se att Getaway försöker att bredda sig och inte bli en mindre kopia av Sweden Rock.

Läs mer...

The Devin Townsend Project, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-07

Devin Townsend är helt galen. Han är en helt galen duktig gitarrist och verkar ha en helt galen personlighet. På ett bra sätt. Det är också han som är den stora behållningen med kvällens spelning.

Läs mer...

Silver Devil, Getaway Rock Festival, Gävle 2012-07-07

Första och enda spelningen jag väljer att gå på i gasklockan. Här spelar de mindre & lokala banden. Enligt utsago är dessa kändisar i Gävle.

 

Läs mer...

Suicidal Tendences, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-07

Suicidal Tendencies är enligt mig en något oväntad bokning för Getaway men vad spelar det för roll när de levererar en av festivalens bästa spelningar.

Läs mer...

Behemoth, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-07

Polackerna i Behemoth kan räknas som veteraner i branschen vid det här laget och visar ikväll inför en storpublik hur black metal ska spelas.

Läs mer...

Sparzanza, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-06

Trots att Sparzanza är flitigt spelade på Bandit det senaste året är det glest i publiken. Jag gissar på att det kan bero på att detta inte anses vara "riktig" hårdrock...

Läs mer...

Satyricon, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-06

Satyricon öppnar sedvanligt med Frosts rytmiska trummande, likt en taktfast march, en början som vittnar om deras strategiska upplägg för kvällen. Med "Now, diabolical" börjar de sakta värma upp publiken, men det är inte förrens i tredje eller fjärde akt de lyckats få igång oss nedanför scenen ordentligt.

Läs mer...

Amon Amarth, Getaway Rock Festival, Gävle, 2012-07-06

Amon Amarth har under de senaste åren befäst sin position som ett av Sveriges största och bästa death metal band. De är också ett av världens mest svängigaste death metal band och idag visar de sig från sin bästa sida.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)