Musicstage.se

Hultsfredsfestivalen 2009

Hultsfredsfestivalen, lördagen 2009-07-11

Då festivalsjukan gjorde sig ordentligt märkbar redan på lördagen för min del blev det inte många konserter för mig på årets sista festivaldag. Visserligen pushade jag kanske själv fram det sjuka genom att festa i backstagebaren till gryningen. Men det var det värt – med raveglasögon i högsta hugg dansades det, spelades Guitar Hero och minglades.

Läs mer...

Frida Hyvönen, Hultsfredsfestivalen, 2009-07-11

Hur laddar man bäst upp inför Thåström på Hultsfred? SMK på Pampas? No way, jag begav mig in i Teaterladan för en soft stund tillsammans med Frida Hyvönen!

Läs mer...

Jenny Wilson, Hultsfredsfestivalen, 2009-07-11

Med sitt senaste album, Hardships, i ryggen äntrar Jenny Wilson Teaterscenen på Hultsfredsfestivalen. En gles publik i alla åldrar välkomnar Jenny som träder in i en helblå långklänning och en blå hatt.

Läs mer...

Melody Club, Hultsfredsfestivalen, 2009-07-11

Växjöbandet Melody Club trotsar regnvädret och är först ut på Pampas den sista dagen på Hultsfredsfestivalen 2009.

Läs mer...

Slagsmålsklubben, Hultsfredsfestivalen, 2009-07-11

Slagsmålsklubben har landat på Hultsfredsfestivalen som sista band att spela på Pampasscenen denna festivalen, och från vilken planet de kommer det har jag ingen aning om.

Läs mer...

Sahara Hotnights, Hultsfredsfestivalen, 2009-07-11

En ensemble bestående utav fyra killar med olika stråkinstrument inleder Sahara Hotnights spelning på Hawaiiscenen sista dagen på Hultsfredsfestivalen.

Läs mer...

Lars Winnerbäck, Hultsfredsfestivalen 2009-07-11

Med en återförening, en akustisk spelning och en rockkonsert bakom sig är det dags för Lars Winnerbäcks final på Hultsfredsfestivalens fjärde och sista dag. Och som han gör det!

Läs mer...

Klaxons, Hultsfredsfestivalen, 2009-07-11

Min första tanke när Klaxons går på scenen är ”Underbart!”. Jag charmas direkt av deras blandning av indierock och dansbeats. För att inte tala om deras utflippade scenkläder, sådant är man inte bortskämd med om man är ett fan av indierock.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)