Musicstage.se

Hultsfredsfestivalen 2011

The heartbreaks, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-16

Jag får en liten deja vu upplevelse ifrån gårdagen som började precis likadant som idag. En bra spelning på orange stage och en kvick vandring över till red stage. För nu är det dags att se the Heartsbreaks ett tokbrittiskt indierock band som gör sin första spelning i Sverige.

Läs mer...

Old kerry mckee, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-16

Festivalens sista dag har kommit. Jag bestämmer mig för att starta denna ganska varma lördag på samma sätt som jag startade gårdagen. Nämligen med ett tidigt besök på orange stage och likt igår med en artist som jag aldrig hört talas om innan. Med andra ord så blir det en spännande start på dagen idag med.

Läs mer...

Hoffmaestro, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-16

Att avsluta en festival är en ära och det vet Hoffmaestro, så de vilar inte på lagrarna när de får hela byn att gunga i lördagsnatten. Men varför dissas de så av media?

Läs mer...

Morrissey, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-16

Hultsfredsfestivalens största bokning för året inleder lite skakigt, men hämtar sig med besked mot slutet. Morrissey drog gamla som unga till Green Stage på lördagskvällen och levde upp till förväntningarna får man säga.

Läs mer...

Stefan Sundström & Jonny Dunders Elektriska Cirkus, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-16

Under gårdagens spelning på Hultsfredsfestivalen körde han en hel del mellansnack på tyska. Idag håller han sig till ärans och hjältarnas språk när han har sällskap av Jonny Dunders Elektriska Cirkus på scen.

Läs mer...

Ida Maria, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-15

Ida Maria såg jag fram emot, men jag gick därifrån nästan lite ledsen. Hur kunde det gå så här?

Läs mer...

Erasure, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-15

Hultsfred har tydligen gett sig den på att boka så mycket från 80- och 90-talet som möjligt. Då är Erasure ett givet band som har klart tillräckligt med hits för att göra publiken glad!

Läs mer...

Bob Log III, Hultsfredsfestivalen, 2011-07-15

Poo-party, tit-clapping, technoblues, vem blir inte lockad av en sån beskrivning? När Bob Log III är i stan händer vad som helst, så när han är på Hultsfredsfestivalen för första gången sen 2002 gäller det att passa på!

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)