Musicstage.se

Island in the Sun 2011

Slagsmålsklubben, Island In The Sun, Åland, 2011-07-16

Då var det dags för festivalens höjdpunkt, electro-pop på hög nivå. Det är lördag kväll och det känns som att nästan alla besökare på Island in the Sun är framför scenen för att se på Slagsmålsklubben.

Läs mer...

Palpitation, Island In The Sun, Åland, 2011-07-16

En trio bestående av två tjejer och en kille äntrar scenen. Åter igen har jag ingen aning om vad som ska ske eftersom jag inte tidigare hört talas om Palpitation. Och överraskad blir jag!

Läs mer...

LCTRISC, Island In The Sun, Åland, 2011-07-15

Nu är kvällen här och dagens sista band står på scenen. Det är mer publik nu än innan idag och LCTRISC öser på med sin musik för fullt.

Läs mer...

Alla ser ut som Dennis, Island In The Sun, Åland, 2011-07-15

Då var det äntligen dags. Det är fredag och i stort sett alla festivalens besökare har slagit upp sina tält och gjort sig hemma på campingen och förtöjt sina båtar i Jurmos vackra, men lilla hamn. De är alla här för att avnjuta Island in the Sun. Festivalen inleds på eftermiddagen med Alla ser ut som Dennis. Ett lokalt band från Åland som jag personligen aldrig hört talas om innan. Det är en tapper liten skara som kommit för att vara med att inleda denna festivals fjärde år.

Läs mer...