Musicstage.se

Peace & Love 2011

Those Dancing Days, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

Det glada popbandet Those Dancing Days har gedigen festivalerfarenhet och har supportat artister som Robyn och Belle and Sebastian, trots sin relativt ringa ålder. På kvällen den andra juli så tar det plats på Peace&Love festivalens mysiga Tropicoscen.

Läs mer...

Säkert!, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

Så fort Säkert! gör sitt första mellansnack så är det som om någon på något magiskt vis måste ha bytt ut Annika Norlin, som nyss sjöng Och jag grät mig till sömns efter alla dar med en röst som låter fullt friskt, till en kraxande kråka. Annika Norlin har olägligt nog tappat rösten, men hon lovar att väga upp den falska rösten med dans istället.

Läs mer...

Kapten Röd, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

Publikropen börjar redan flera minuter innan det instrumentella reggaeintrot börjar spelas på Fantasiascenen. Det håller på i någon minut innan Kapten Röd, eller Björn Nilsson som han egentligen heter, kommer utspringande på scenen.  Kaptenen verkar sjukt laddad och springer fram och tillbaka på scenen, som om det vore någon slags intervallträning.

Läs mer...

Håkan Hellström, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

En kvart innan Håkan Hellström ska kliva upp på scenen faller ett fint regn. När Dom där jag kommer från trummar igång har det slutat.

Läs mer...

Miss Li, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

”It was Peace and Love, a festival down town, in my home town and, it was music and it was people everywhere” sjunger den Borlängefödda Linda Carlsson, alias Miss Li, i låten Dancing The Whole Way Home.

Läs mer...

Bob Dylan, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

Två minuter före (!) utsatt tid kliver den mytomspunne och legendariske Bob Dylan upp på scen. Öppningslåt blir Rainy Day Women # 12 &35, som sedan övergår i Don't Think Twice It's Alright.

Läs mer...

Mando Diao, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-02

Scenen är inredd som ett gammalt vardagsrum med tunga, röda sammetsgardiner och guldfärgade tofsar som skulle göra Maria Montazami rejält avundsjuk.

Läs mer...

Henrik Berggren, Peace&Love, Borlänge, 2011-07-01

Det var nog många BD hjärtan som slog extra hårt när Peace&Love, ungefär en vecka innan festivalens start, gick ut med att det var sångaren i, det numera splittrade bandet, Broder Daniel som skulle ersätta Jessie J. Dessa fantaster är inte rädda att visa vilka de är där för att se ikväll. Under hela dagen så syns publik med Broder Daniel tröjor, pins, väskor och de klassiska BD-stjärnorna längs ögat. Lagom till konsertens start så samlas alla dem plus en hel del till framför Eldoradoscenen.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)