Musicstage.se

Popadelica 2010

The Sounds, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Det skanderas ”Maja, Maja, Maja!” från publiken. De behöver inte skrika speciellt länge innan hon och resten av bandet kliver ut på scenen och sparkar i gång festivalens sista spelning med Queen of Apology.

Läs mer...

Dansdepartementet, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Dansdepartementet är en av de sista akterna på årets Popadelica och det märks även i musiken, som i längden helt enkelt är uttröttande och alldeles för långsam.

Läs mer...

Timo Räisänen, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Även om Timo Räisänen inte vann priset för Sveriges bästa live-akt i år så finns det inget som säger emot att han är, och har länge varit den mest energiske och bästa live-artist i Sverige. Spelningen på Popadelica är inget undantag.

Läs mer...

The Mobile Homes, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Sveriges synthelit är på besök på Popadelica. Tyvärr har inte syntharna hittat hit. Tyvärr verkar inte popkidsen förstå att de missar något när de uteblir från The Mobile Homes spelning.

Läs mer...

Hästpojken, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Stämningen är hög bland publiken innan Hästpojken går på scenen. Ute på festivalområdet har jag tidigare sett ett gäng tjejer med varsin käpphäst. De står nu allra längst fram vid scenkanten och viftar med sina hästar.

Läs mer...

Bye Bye Bicycle, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Det har blivit dags för dagens första besök vid festivalens minsta scen. Göteborgsbandet Bye Bye Bicycle står för underhållningen och de gör det med den äran.

Läs mer...

A Place to Bury Strangers, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Som det enda band på Popadelica som inte kommer från ett Europeiskt land så har A Place to Bury Strangers rest lång för sin konsert. Tyvärr blev resultatet mycket teknikstrul och inget riktigt bra drag.

Läs mer...

First Aid Kit, Popadelica, Huskvarna, 2010-05-01

Med vackra röster och en fantastisk scennärvaro får First Aid Kit publiken att glömma Folkets Park utanför som sakta täcks av tunga regnmoln.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)