Musicstage.se

Popadelica 2011

Daniel Adams-Ray, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07

Tio minuter försenad kliver Daniel Adams-Ray upp på scenen. Jag är trött och väldigt irriterad. Det börjar bli kallt och det här är sista spelningen jag ska se under festivalen. Mest av allt längtar jag nog efter hotellsängen. Men så händer något. Daniel Adams-Ray händer.

Läs mer...

Royal Republic, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07

Vissa band vet man att man kan lita på. Royal Republic är ett sådant band. Det är alltid fullt ställ som gäller när de står på scenen och de bryter ner allt motstånd.

Läs mer...

Veronica Maggio, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07

Veronica Maggio är mångas favorit den här våren. Hennes nya platta har hyllats och har fått mig att använda uttrycket ”Satan i gatan” fler gånger än vad som är brukligt under en livstid. Popadelica är utsålt och det känns som om varenda kotte trängs framför scenen när Veronica gör entré.

Läs mer...

Tove Styrke, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07

Lilla Idol-Tove har blivit stor. Eller hon har åtminstone släppt en platta som inte andas så mycket menlös Idolpop. Om det sen är så lyckat är en helt annan fråga.

Läs mer...

French Films, Popadelica, Huskvarna, 2011-05-07

En festival ska enligt mig innehålla vissa saker för att klassas som bra. Den ska ha ett band jag gillar, ett band jag vill se som jag inte sett tidigare och så det viktigaste av allt – ett fynd! Årets fynd på Popadelica är otippat nog finska!

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)