Musicstage.se

Popadelica 2012

The Concept, Popadelica, Huskvarna, 2012-05-05

The Concepts. Foto: Marisol Correa.Det har gått snart ett år sedan jag såg The Concept live för första gången. Det har hänt en del sedan dess men en sak står ju kvar. De är riktigt bra!
 

Läs mer...

Vånna Inget, Popadelica, Huskvarna, 2012-05-05

Punk. Fan vad jag gillar det. Mellan varven så glömmer jag helt bort det men så dyker det upp spelningar med band som Vånna Inget som påminner mig om punken och hur mycket jag gillar den musiken.

Läs mer...

Vit Päls, Popadelica, Huskvarna, 2012-05-05

Pop på svenska - det behövs inte så mycket mer än så för att få publiken på Popadelica att dansa kan jag konstatera när jag ser Vit Päls.

Läs mer...

Pulled Apart by Horses, Popadelica, Huskvarna, 2012-05-05

Det är obehagligt tomt framför den största scenen när Pulled Apart by Horses drar igång sin spelning med ett primalvrål. Min enda tanke är vart är alla?

Läs mer...

Urban Cone, Popadelica, Huskvarna, 2012-05-05

Det har blivit dags att inleda festivalsäsongen, jag gör det på Popadelica i Huskvarna och med stockholmsbandet Urban Cone. Jag ska villigt erkänna att jag inte riktigt har koll på vad det är för band jag ska se, bara att de är först ut av de 21 banden som ska spela här under dagen. Spelningen börjar, rökmaskninerna jobbar för högtryck och jag inser - jag har ju visst hört det här bandet!

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)