Musicstage.se

Popaganda 2009

Markus Krunegård, Popaganda, Stockholm, 2009-08-29

Så var det då dags för Popagandafinal. På scenen står inget mindre än en laddad Markus Krunegård.

Läs mer...

Miike Snow, Popaganda, Stockholm, 2009-08-29

Det är svårt att inte bli nyfiken och intresserad om man passerar Popagandas lilla scen när Miike Snow börjat spela. Där står nämligen samtliga bandmedlemmar iklädda vita masker och svarta satinjackor.

Läs mer...

Florence Valentin, Popaganda, Stockholm, 2009-08-29

När Florence Valentin intar stora scenen för bandets sista spelning på årets turné förstår man att de har en sak i tankarna – Att ge järnet!

Läs mer...

Camera Obscura, Popaganda, Stockholm, 2009-08-29

Så uppenbarar sig Camera Obscura på Popagandas lilla scen. Det är eleganta kvinnor i flicksöta klänningar och välklädda män i kavajer och skjortor. Och musiken, den är så svalt indiepoppig som den bara kan bli.

Läs mer...

David Sandström Overdrive, Popaganda, Stockholm, 2009-08-29

Hornstull Strand Etablissement är ett av uteställena i Stockholm som är med och arrangerar klubbspelningar under Popaganda. Det är här festivalen övergår till efterfest och det är här jag för första gången får stifta bekantskap med David Sandström Overdrive. En verkligt positiv överraskning visar det sig bli!

Läs mer...

Anna Ternheim, Popaganda, Stockholm, 2009-08-29

Solen värmer när Anna Ternheim inleder sin konsert med Shorline, spelandes på ett rött piano och det är som om publikhavet håller andan under de följande minuterna.

Läs mer...

MGMT, Popaganda, Stockholm, 2009-08-28

Mina förväntningar är minst sagt höga när det kommer till det Brooklynbaserade elektrogruppen Management. Och publiken, den verkar dela min starka förväntan för trycket vid scenen är högt.

Läs mer...

Lykke Li, Popaganda, Stockholm, 2009-08-28

Redan några sekunder in spelningen har Lykke Li fångat publikens totala uppmärksamhet med sin uppenbarelse och inledning av Dance, dance, dance.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)