Musicstage.se

Popaganda 2012

Teddybears, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

För att Popaganda skulle lyfta och bli en riktigt fantastisk festival så kändes det som att det behövdes en riktig höjdpunkt, Teddybears var definitivt den höjdpunkten. Som festivalens huvudakt kan man kräva en hel del och de lyckas infria alla mina förväntningar, deras spelning är faktiskt en av de bättre jag sett någonsin.

Läs mer...

Friendly Fires, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25
Festivalens näst sista akt Friendly Fires står för en blandning av indierock och dance. Den lite udda kombinationen går hem hyfsat bra hos publiken och de lyckas stundtals skapa en riktig bra stämning.  Deras energiska scenspråk och framförallt sångarens härliga utstrålning smittar av sig och många i publiken dansar till musiken.

Läs mer...

Love Antell, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

Stjärna Där, Upp På Sociala Ner På Systemet och Pokerkväll I Vårbygård, tre låtar som på senare tid gjort sig en plats i mitt hjärta. Love och hans band spelade alla tre låtarna och det är jag glad för. Jag har varken sett Love's gamla band Florence Valentin eller Love själv spela innan och jag hade sett fram emot detta. Dock tyckte inte jag att spelningen levde upp till mina förväntningar.

Läs mer...

Damien Rice, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

Damien Rice, mannen som bara behöver sin gitarr och sin röst för att få publiken att bli stum. Det märks att publiken njuter när han sjunger. Jublet mellan låtarna är högt och med en hel massa kärlek. Det är vackert!

Läs mer...

Urban Cone, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

Vi får vara med om ännu ett turnéavslut på Popaganda. Igår var det Deportees och nu var det Urban Cone's tur. Bandet öppnade spelningen med den aktuella singeln Footprints In The Snow och fortsatte sedan med We Should Go To France, enligt mig de två bästa låtar bandet gjort.

Läs mer...

Dungen, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

Dungen, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

För mer än 10 år sedan var Dungen förband till The Ark i Lisebergshallen i Göteborg. Då var jag där och tyckte att förbandet var det konstigaste jag sett och hört, men det var ändå något som jag fastnade för i deras musik, speciellt låten Fest.

Läs mer...

Icona Pop, Popaganda, Stockholm, 2012-08-25

 

Icona Pop, Popaganda

Låten Nights Like This började spelas och festen var igång. 45 minuters fest tidigt på eftermiddagen är inte fel när det är Icona Pop som bjuder in. Två coola brudar, ett mixerbord och underbar musik, vad mer kan man begära?

Läs mer...

Thåström, Popaganda, Stockholm, 2012-08-24
Kvällens huvudakt levererade, fast kanske inte på ett sätt som så många väntade sig. Thåström sänkte tempot genom hela konserten, han gjorde bland annat fantastiska versioner av Alla vill till himmelen och Du ska va president, i vilka han sänkte tempot enormt.

Läs mer...