Musicstage.se

Popaganda 2014

Kindness, Popaganda, Stockholm, 2014-08-30

”Det här är min bästa låt!” utbrister en kille framför mig samtidigt som han tränger sig in mot mitten av publikhavet. Jag har inte någon favoritlåt med Kindness för jag har nämligen inte hört honom tidigare. Jag kan snabbt konstatera att jag nog borde gjort det för det svänger ju!

Läs mer...

Icona Pop, Popaganda, Stockholm, 2014-08-30

Det kan ibland vara kul att bli överbevisad. Jag får väl erkänna att jag trodde att Icona Pop skulle bli ett one-hit wonder. Spelningen på Popaganda bevisar att jag haft väldigt, väldigt fel.

Läs mer...

Hurula, Popaganda, Stockholm, 2014-08-30

När Hurula kliver ut på scenen gör att han det till taktfasta applåder. Det är många som väntar och det gör mig löjligt glad. Jag är nämligen löjligt förtjust i Hurula.

Läs mer...

Little Jinder, Popaganda, Stockholm, 2014-08-30

Först ut dag två på Popaganda är Little Jinder. Samtidigt som de första tonerna spelas så strömmar publiken fram till scenen. Solen skiner, humöret verkar vara på topp hos de församlade och Little Jinder gör sitt bästa för att underhålla oss.

Läs mer...

Lily Allen, Popaganda, Stockholm, 2014-08-29

Jag hade chansen att se Lily Allen tidigare under sommaren när jag var på gigantiskt Glastonburyfestivalen. Då blev hon bortprioriterad men jag tänker att jag ska ge henne en chans nu när hon är på besök i min hemstad. Lite ironiskt då att Allen inleder spelningen med att sjunga om sin hemstad London i låten LDN.

Läs mer...

The Pains of Being Pure at Heart, Popaganda, Stockholm, 2014-08-29

Vädret under den första dagen på Popaganda kan väl närmast liknas med klassiskt midsommarväder trots att det är säsong för kräftskivor. Jag önskar intensivt att vi kunnat få njuta av fint sensommarväder men då det lyser med sin frånvaro får vi värma oss framför scenen där The Pains of Being Pure at Heart bjuder på en energifylld show.

Läs mer...

NONONO, Popaganda, Stockholm, 2014-08-29

Det där ösregnet som föll över festivalområdet tidigare har övergått till ett mer modest men ack så enträget regnande. Det är väldigt motvilligt jag lämnar det varma och torra pressrummet. Väl framme vid scenen så sker underverket, himlen visar sig från sin allra blåaste sida och det envisa regnet upphör. Ut på scenen träder NONONO och de strålar ikapp med solen.

Läs mer...

Nicole Sabouné, Popaganda, Stockholm, 2014-08-29

Det har blivit dags för ännu en festival. Den sista för min del för den här sommaren och det känns lite vemodigt. Förhoppningsvis kommer jag bjudas på massor av bra musik som får mig att glömma bort det tråkiga faktum att sommaren nog tagit slut.

Läs mer...