Musicstage.se

Putte i Parken 2009

Putte i Parken, Karlskoga, lördagen 2009-08-01

Dag fyra kör igång och vi börjar känna oss lite slitna, men tack och lov kom solen! Vi blev sådär härligt slött soldästa och det kändes som om världen gick lite på halvfart.

Läs mer...

Millencolin, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

La grande finale på Putte i Parken har slutligen kommit. Millencolin, Örebros stolthet, är bandet som fått äran att avsluta festivalen och som sångaren Nikola Sarcevic själv säger så är en sådan sak ”inte kattskit”.

Läs mer...

Backyard Babies, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

”Värst vad ni är bortskämda på den här festivalen!” ropar Backyard Babies sångare Nicke Borg ut över ett av folk sprängfyllt Dalen. Han syftar på alla bra artister vi fått avnjuta under dessa fyra dagar. Samtidigt tyder trycket i publiken på att Backyard Babies hör till de efterlängtade huvudakterna.

Läs mer...

Stalingrad Cowgirls, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

Festivalen närmar sig sitt slut när Stalingrad Cowgirls ska spela på festivalens minsta scen, Lilla cirkus. Det är glest i cirkustältet och i stället för människor samlas mygg under tältduken. Stalingrad Cowgirls är en finsk tjejtrio, födda på nittiotalet, som river ner flera busvisslingar när de äntrar scenen.

Läs mer...

Lillasyster, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

Lillasyster är ännu ett av många rockband med rötter i Göteborg. De bildades för tre år sedan och har sedan dess släppt två album: Hjärndöd musik för en hjärndöd generation och Det här är inte musik, det här är kärlek. Till ett intro från en film med Jönssonligan kliver medlemmarna i Lillasyster in på scenen Dalen.

Läs mer...

Babian, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

Babian är ett garagerockband från Malmö som släppte sitt debutalbum Fullproppad, listtoppad, livrädd & uppstoppad tidigare i år. ”Har vi släppt in babianer i cirkustältet?” frågar sångaren Tobias Allvin innan de inleder spelningen på Lilla Cirkus på Putte i Parkens sista festivaldag.

Läs mer...

Alice in Videoland, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

Addera attityd, electro, punk, pop, självsäkerhet och fem kaxiga bandmedlemmar så får du Alice in Videoland. Med en röst som påminner om Aqua-Lene och med ett utseende som kan liknas vid Gwen Stefani gör frontfiguren Toril entré på Putte i Parkens största scen IP.

Läs mer...

Detektivbyrån, Putte i Parken, Karlskoga, 2009-08-01

Värmlandsduon bildades 2005, för ett år sedan släpptes albumet Wermland och nu står de på Lilla Cirkus på Putte i Parken. Med låga förväntningar ser jag de tre killarna i Detektivbyrån äntra scenen till ett mäktigt trumintro.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)