Musicstage.se

Putte i Parken 2010

The Hives, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-31

The Hives har storhetsvansinne. Vissa tycker det är bra, andra tycker det är… mindre bra. Jag tycker det är fantastiskt! Det är många år sedan jag såg det här bandet sist och det är ett varmt återseende för min del.

Läs mer...

Kite, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-31

Det första som möter mig när jag kommer till scenen där Kite ska spela är en eldslukare. (Fast egentligen så slukar han inte så mycket eld som han sprutar eld.) Rökmaskinen på scenen sprutar ur sig så mycket rök att Niklas Stenemo försvinner i ett rökmoln. Molnen har lagt sig som ett lock över festivalen och av den blå himlen syn ingenting. Helt perfekta förutsättningar för en spelning med Kite alltså.

Läs mer...

Bruket, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-31

Fagerstas ena stolthet Bruket sparkar igång sin spelning med låten Stad som aldrig vaknar. I publiken står Fagerstas andra stolthet, The Hives, och tittar på. Många i publiken blir förtjusta när de upptäcker deras närvaro men det dröjer inte länge innan uppmärksamheten till fullo riktas mot scenen.

Läs mer...

Andreas Grega, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-31

Sommaren har återvänt till Karlskoga. Tillsammans med solen har Andreas Grega kommit på besök. Sakta men säkert fylls det på med publik framför scenen. Halvgreken Andreas Grega förvandlar dalen där scenen är belägen till sin egen amfiteater på sitt alldeles egna sätt. Trots att hans röst inte riktigt håller gör han precis som vanligt sitt absolut yttersta för att underhålla. Att beskriva en spelning med Grega är inte det lättaste, det är helt enkelt något man måste uppleva på plats.

Läs mer...

Hoffmaestro & Chraa, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-30

Hoffmaestro & Chraa spelar tidigt på fredagskvällen men trots det drar de fler folk än vad många andra av de tidiga banden har gjort. Regnet till trots trängs stora och små, blöta, leriga och rena människor, inte har vädret någon betydelse för festivalbesökarna egentligen?

Läs mer...

Invasionen, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-30

Regn, regn, regn. Blåst, blåst, blåst. Jag börjar faktiskt tröttna på det här festivalvädret. För att trösta mig lite beger jag mig ut i ruskvädret för att se Invasionen och jag blir inte besviken, dock lite blöt.

Läs mer...

[ingenting], Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-30

Duggregn och snålblåst möter [ingenting] när de kliver ut på scenen. Publiken som finns på plats framför scenen är lätträknad. Jag hade faktiskt trott att fler skulle vara intresserade av det här ganska hajpade bandet. Kanske är det vädret som skrämmer bort publiken?

Läs mer...

Satan Takes A Holiday, Putte i Parken, Karlskoga, 2010-07-30

Jag inleder festivalens tredje dag med lite rock signerad Satan Takes A Holiday. Det är framförallt deras singel Missy som lockat mig till spelningen. Det visar sig snabbt att den vältatuerade trion bjuder mig på precis det jag förväntat mig, nämligen ösig rock ’n’ roll.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)