Musicstage.se

Putte i Parken 2011

Håkan Hellström, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-09


Putte i Parken ska avslutas efter fyra dagars musikupplevelser. Mannen som får det ärofyllda uppdraget är ingen mindre än Håkan Hellström.

Läs mer...

Lilla Sällskapet, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-09


Duon Lilla Sällskapet har jag egentligen bara kommit i kontakt med på grund av att deras musikvideo blev något av en YouTube-succé.

Läs mer...

Kaizers Orchestra, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-09


Killarna i Kaizers Orchestra börjar sin konsert i motbacke, där största scenen öppnades på fredagen av Veronica Maggio, klockan 19, som verkligen är i ropet och spelas flitigt på radion så får norrmännen i Kaizers den svåra utmaningen att försöka öppna Stage of Joy tillsammans med de av svenskarna som kan vara nyfikna på norrmännen.

Läs mer...

Veronica Maggio, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-08


Maggio bjuder till kalas som fredagens första artist ut på Puttes största scen, Stage of Joy. Med sig på kalaset har hon en fem man stark orkester som backup.

Läs mer...

Pouppée Fabrikk, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-08


Karlskogasönerna Henrik Björkk och Leif Holm startade sin resa med Pouppée Fabrikk 1988 i ett garage och nu är de tillbaks i hemstaden för att göra en konsert. Tyvärr har de placerats på en av de mindre scenerna på årets Putte i Parken (PiPadilly) och på en ganska tidig tid (21:00-22:00).

Läs mer...

Maskinen, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-09


Glöm Adam Tenstans lilla spelningen på den största scenen på Putte i Parken. Det är i Dalen på Maskinen som ALLT folk har hittat fram ur sina tält till.

Läs mer...

Amy’s Ashes, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-09


Det är en tapper liten skara om knappt trettio personer som har hittat hit till lilla scenen PIPadily för Amys Ashes. Större delen verkar bestå av trogna fans och familj som är där för att supporta.

Läs mer...

Adam Tensta, Putte i Parken, Karlskoga, 2011-07-09


Adam Tensta kan helt klart dra publik, även i lilla Karlskoga. Det är klart mer folk här ikväll än vad det var igår på Manic Street Preachers som också spelade på scenen Stage of Joy.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)