Musicstage.se

Miles Kane, Putte i Parken, Karlstad, 2013-07-03

Miles Kane, Putte i Parken, Karlstad, 2013-07-03

Från the Sun Stage ljuder ett brit-rockigt sound och jag gillar det jag hör. Den brittiska rocksångaren Miles Kane gör sin Sverigedebut på Putte i Parken i år. Efter några låtar börjar jag tråkigt nog ledsna på det jag i början gillade. För mig som är oinsatt låter allt rätt likt, det är ungefär samma tempo och uttryck i dem alla. 

Den lilla skaran av publik har ändå ett go i sig, varje låt får applåder och det utförs lite sporadisk dans här och där. Säkerligen är det här ett bra framträdande, det är bara så att jag inte känner det. Jag kan inte säga att det är dåligt på något vis, musikerna är duktiga och Kane har en riktigt bra sångröst. Trummisen är den jag gillar mest, han bringar fram varierande trumkomp som gör alla låtar aningen bättre. En låt jag ändå uppskattar är Rearrange, som innehåller en bra melodi i refrängen. Även Don’t forget who you are är okej, jag fastnar för dess uppåttempo och roliga break.
Tyvärr tunnas publiken ut mer och mer ju längre spelningen håller på, men de som är kvar lyckas hålla uppe stämningen rätt bra. Mot slutet blir det lite bättre, han spelar Give up, en lite hårdare rocklåt som verkar inspirera till ett kast med litet mickstativ.

När jag lyssnar på Miles Kane på Spotify kommer jag bättre överens med låtarna, men det är inget jag kommer fortsätta lyssna på. Däremot jag vill understryka att jag inte tyckte det var dåligt, det var bara inget jag tilltalas av. 

FotonFoton från konserten finns här.

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)