Musicstage.se

Rookie 2010

Bemsha, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Jag gillar att Rookiefestivalen har variation med genrer detta år. Jag gillar definitivt att jazz är med, det behövs mer av sköna band såsom Bemsha.

Läs mer...

Hanna Turi, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Att sitta själv på scenen med ett piano kan vara svårare än att ha ett helt band på scen. Det kan anses som tråkigt och det krävs mer av artisten för att få med sig publiken. Singer/songwritersyndromet kanske det kan kallas. Med Hanna Turi tänker jag inte ens på detta syndrom. Hon har mig fast från starten.

Läs mer...

Dynamit, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Låt dig inte luras av dessa 9 killars oskyldiga yttre när det gör entré på scenen. När första låten har brakat loss visar de vart skåpet ska stå och fartfyllt är ett bra ord att bära med sig genom hela showen.

Läs mer...

Time Cry, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Time Cry är från Göteborg och det hörs. Då syftar jag inte på något snack om några goa gubbar eller makrill utan på att de på ett innovativt sätt har med alla de klassiska Gbgmetal-ingredienserna.

Läs mer...

Nicke Borg, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Nicke kommer in på scenen med ett leende på läpparna. Hans första ord i micken är att han är glad att få spela på så klassisk svensk rockmark som Hultsfred faktiskt är. Efter att ha hyllat Hultsfredsfestivalen för vad den betytt för honom så drar han igång med en finstämd akustisk tolkning utav Backyard Babies låten Nomadic.

 

Läs mer...

The Walk, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Klockan är bara 15:15 när The Walk ifrån Falkenberg gör entré på pubscenen. Jag lutar mig tillbaka och lyssnar till vad som visar sig bli en bra start på dagen. The Walks musik är soft och lättlyssnad rock och jag kommer genast på mig själv med att sitta och stampa i takt.

Läs mer...

O.N.C.E, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-30

Så var det dags för lite tyngre musik igen. O.N.C.E spelar den där typen av rock'n'roll som går bra ihop med motorcyklar och whiskey. Det är alltså testosteronrock vi snackar om.

Läs mer...

Scarecrow Nation, Rookiefestivalen, Hultsfred, 2010-10-29

Som syns utav namnet på scenen så är det inga stora ytor som Scarecrow Nation får jobba på. Detta verkar dock inte vara något som bandet bryr sig om nämnvärt då dom verkar taggade på att ge oss i publiken en bra start på kvällen.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)