Musicstage.se

Siesta! 2011

Wolfmother, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Sedan första gången jag hörde Andrew Stockdales skrik i inledningen till Dimension har jag totalfascinerats av detta australienska 70-tals-retroband. Att Wolfmother skulle komma och spela på Siesta! var totalt oväntat. Gitarronani och psykedelisk afton är inte det jag associerar med popkidsen på Siesta!, men men, efter en trög inledning blir det till slut ändå en lyckad kväll.

Läs mer...

Dolly Daggers, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Jag är ett kritvitt blad när jag dyker upp för att se Dolly Daggers spela. Jag har inte hört ett jota mer än att de tydligen låter som något i stil med Billy Idol och att de kan vara ganska tokiga på scen. Nu när jag har sett dem kan jag inget annat än att hålla med och tillägga att det här är väldigt underhållande på flera plan.

Läs mer...

Twin Atlantic, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Albumaktuella Twin Atlantic äntrade Playa!scenen på Siesta! denna varma eftermiddag. Publiken verkade lamslagen av värmen, men det hindrade inte dessa skottar från att ge oss en riktigt svettig föreställning.

Läs mer...

Henrik Berggren, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Henrik Berggren kliver ut på scenen till publikens jubel iförd cape, vitrandig tröja och svart hatt. Givetvis är stjärnan på plats under ögat med. Det är mycket folk på plats, men det känns ändå relativt litet och intimt för att vara en festivalspelning, till min stora glädje.

Först ut blir Only Life I Know. Dagen till ära har Henrik med sig en trumpetare, som verkligen ger en extra dimension till låtarna som annars enbart hade framförts med akustisk gitarr.

Läs mer...

Browsing Collection, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Det är färgglatt, hårt och energiskt med schysst attityd. Det är punkrock med metallinslag. Det är skickligt och underhållande. Det är Browsing Collection från Skövde.

Läs mer...

bob hund, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Redan när jag kommer bort till stora scenen, Fiesta! hörs ordet ”popsång” om och om ingen ur högtalarna och när bob hund går på scenen sparkar de loss med just Popsång (mot min vilja).

Läs mer...

Imperial State Electric, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Rak enkel rock, det är receptet för Imperial State Electric. Kan sådan kompetent rock gå hem på Siesta? Jajemen!

Läs mer...

Looptroop Rockers, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Looptroop är sena, Looptroop ger järnet, Looptroop lämnas innan de är klara. Mja, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)