Musicstage.se

Browsing Collection, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04

Det är färgglatt, hårt och energiskt med schysst attityd. Det är punkrock med metallinslag. Det är skickligt och underhållande. Det är Browsing Collection från Skövde.

Browsing Collection, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04 Sångerskan och gitarristen Moa Lenngren börjar med att uppmuntra den blyga publiken att komma fram till scenen och brottas och knuffas och bita varandra. ”Gör vad ni vill!” Det är en hyfsad uppslutning, men med en något lam stämning. Tjejerna i Browsing Collection skiter i vilket och spelar skiten ur sina instrument vare sig folk biter varandra eller inte.

Jag blir oerhört glatt överraskad av detta band. De är enormt underhållande att titta på och de är oerhört skickliga musiker. Ändå känner jag att de nog har lite mer att ge. Jag menar lite mer mangel och kanske några blodiga fingrar därtill? Hur som helst får jag min första och enda riktiga ryggradsrysning av välbehag på Siesta! i år.

Browsing Collection, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-04 Det är lite synd att publiken inte är så på. Månne det beror på värmen eller den relativt tidiga speltiden på dagen. Folk klappar och stampar med, men dans, röj och bitande förblir ett ovanligt inslag. Spelningen blir kort, men intensiv. Tjejerna verkade definitivt ha roligt på scen och jag hoppas att det var fler än jag i publiken som tog Browsing Collection till sitt hjärta som ett nytt favoritband.

Bilder finns i vårt galleri, klicka här för att titta på dem.

FotonFoton från konserten finns här.

Visa alla artiklar av Camilla Svedén (152 st)

A-Ö

2014

2013

2012

2011

2010