Musicstage.se

Musikfall, Siesta!, Hässleholm, 2011-06-02

Publikuppslutningen kring den lilla scenen Casa! är enormt bra för att vara just på Siesta!'s minsta scen. På scenen hittar vi studentbandet Musikfall, ett sjumannaband sammansatt av killar och tjejer från olika delar av landet, vars gemensamma nämnare är just studerandet. Musiken är galet glad och dansant popmusik och det är totalt omöjligt att stå stilla i dess närvaro.

Publiken är absolut med på noterna med mycket handklapp och dansande. Av bandet får vi uppmaningen att ”Alla måste dansa! Alla måste vara lika svettiga som vi är på scenen!” Och dansar det gör vi (nästan) allihop. Dansas gör det även på scenen. Det dansas till och med limbo. Musikfall genomför en udda typ av presentation av bandmedlemmarna genom att låta dem en och en dansa limbo med sina instrument. Fast det blir ju förstås lite svårt med ett trumset och trummisen presenteras därför på det vanlig hederliga sättet.

Det här är festmusik. Bandet känns avslappnat på scenen och de verkar absolut ha minst lika roligt som publiken. Spelningen kändes alldeles för kort. Festen hade gärna fått fortsätta ett bra tag till!

Visa alla artiklar av Camilla Svedén (152 st)

A-Ö

2014

2013

2012

2011

2010