Musicstage.se

Siesta! 2012

Niklas, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

Jag står vid Playascenen tillsammans med en liten skara stelfrusna, tappra festivalbesökare. Det är kallt, regnigt och hittills har solen mest lyst med sin frånvaro i Hässleholm.

Läs mer...

Nitad, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

Nitad, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02Nitad får avsluta denna punkdag för min del och det är en värdig avslutning. Jag blir fullkomligt överkörd av Stockholmarnas brutala hardcore.

Läs mer...

Laidback Luke, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

Musikproducenten och Dj:n Laidback Luke spelar på scenen Chili och det här är det bästa jag har sett på länge. Jag har svårt att tro att någon annan på den här festivalen kan tävla med den här mannen när det gäller att få publiken att hoppa. Det är helt sjukt vilket drag det är, folk dansar non stop och det är nästan så man undrar om staketet framme vid scenen ska ryka.

Läs mer...

NOFX, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

NOFX, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02Det är punkens dag på Siesta! och den största bokningen är NOFX. Mina förväntningar inför konserten är höga och det visar sig att bandet är lika underhållande som dåliga. Fast på något sätt bra ändå.

Läs mer...

De Lyckliga Kompisarna, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

De Lyckliga Kompisarna, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02Det klassiska trallpunkandet De Lyckliga Kompisarna blev sista bandet att släppas för Siesta! i år. Liksom många andra band på årets festival kämpar de med dåligt väder och halvdan publiksiffra.

Läs mer...

Atlas Loosing Grip, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

Ståendes i solen, lutandes mot ett träd, kommer jag och tänka på när jag var på en Millencolinkonsert för några år sedan. Minns hur jag hoppade runt, svettades och njöt av den sjuhelsikes bra musiken. Min förhoppning idag var att jag skulle få återuppleva lite av det men Atlas Loosing Grip håller inte riktigt måttet för mig. Det blir lite enformigt, vissa stunder krånglar ljudet rejält och ibland är det svårt att höra vad de sjunger.

Läs mer...

Kapten Röd, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-01

Kapten Röd, Siesta 2012, Foto Teresa Hedström
Senast Kapten Röd var på Siesta så spelade de på Chiliscenen. Ikväll står de på den största scenen, Fiesta och Kapten Röd har nog aldrig sett så lycklig ut som han gör ikväll. Publikhavet är enormt och det finns inte en tom gräsplätt framför scenen. Även om jag står en bit ifrån så kan jag skymta en liten lyckotår på Björn ”Kapten Röd” Nilssons kind.

Läs mer...

Vånna Inget, Siesta!, Hässleholm, 2012-06-02

Det har gått snabbt för Malmöbaserade Vånna Inget. Bara ett år efter livedebuten har de hunnit med att släppa debutskivan Allvar och ep:n Jag Ska Fly Tills Jag Hittar Hem samt att de hunnit avverka en lång radda spelningar.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)