Musicstage.se

Sonisphere 2010

Iron Maiden, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Många kom för Iggy, många kom för Mötley eller Alice - men nu står Sonispheres riktiga headline-band på scen: Iron Maiden! Regnet har upphört, det är packat så långt ögat når framför scen. Nu är det dags!

Läs mer...

Mötley Crüe, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Mera gamla gubbar på scen! För 25 år sen var det antingen synth eller rock man skulle lyssna på, och tillhörde man den senare kategorin var Mötley Crüe ett av banden.

Läs mer...

Alice Cooper, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Dags för skräckmästaren nummer ett, Alice Cooper! När det gäller herr Furnier vet man att det blir en scenshow av rang och en räcka hits. Man går helt enkelt inte besviken från en Alice-konsert...

Läs mer...

Iggy and The Stooges, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Om ett ungt Hammerfall stod på samma scen två timmar tidigare var det nu dags för punkfarfar: Iggy Pop och hans gamla band The Stooges. Samtidigt som det började strömma till riktigt mycket folk på området blev det också mer av Sonispheres specialitet: regn. Men det bekom inte Iggy det minsta.

Läs mer...

Slayer, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Slayer inleder med att chocka ordentligt. De har inte gått över till goth rock, inte heller finns några ballader på låtlistan. Däremot gör de något som får de flesta att öka på stegen genom vattenpölarna på väg mot största scenen - de går på fem minuter för tidigt!

Läs mer...

Hammerfall, Sonisphere, Stockholm, 2010-08-07

Eftersom Anthrax både gick på och gick av scen medan jag stod i kön till pressincheckningen på Sonisphere blev dagens första konsert istället Hammerfall!

Läs mer...

Sonisphere 2010

Musicstage.se bevakar Sonisphere 2010 den 7:e augusti.

Under festivalen kommer bland andra Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper, Iggy and the Stooges och HammerFall och många fler att spela.

Här kommer recensionerna att publiceras, så kika in regelbundet!
Fotona kommer upp i fotoalbumet, klicka här.