Musicstage.se

Sonisphere 2011

Slipknot, Sonisphere, Stockholm, 2011-07-09

När Slipknot ska börja sin spelning vid 21.30 så förvånas jag över hur luftigt det känns nere på planen på söderstadion, borde inte varenda kotte på festivalen vara här? När jag tittar bakåt så ser jag dock varför, de har öppnat upp den bakre läktaren och den är smockfull. Det är ett smart drag för annars så hade jag nog blivit nertrampad.

Läs mer...

In Flames, Sonisphere, Stockholm, 2011-07-09

In flames. Göteborgs lika folkliga svar på ABBA. På tåget till Stockholm så läste jag en recension utav In Flames nya skiva där recensenten sa att ”hade de inte spelat metal så hade de legat på svensktoppen” och det ligger verkligen något i det. Det är folkligheten maskerat med tunga riff och mörka growl.

Läs mer...

Kvelertak, Sonisphere, Stockholm, 2011-07-09

Kvelertak, de norska black’n’roll männen som i mars 2011 vann Norges motsvarighet till Grammy awards, Spelleman awards, i två kategorier, bästa nykomlingar och bästa rock intog scenen Saturn denna tidiga lördagseftermiddag och fick Sonisphere att koka.

Läs mer...

Seventribe, Sonisphere, Stockholm, 2011-07-09

Sonisphere. En turnérande festival som stakar sig Europa runt och som den 9 juli 2011 valde att förära Stockholm med ett besök. Förra året förvandlades festivalen till en lersörja men i år bränner solen och det första band som jag svettades till var Seventribe.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)