Musicstage.se

Storsjöyran 2010

Molk Vant, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-31

Hela vägen från Storbritannien kommer ett digert gäng långhåriga ynglingar som är här för att sjunga om livet på sitt eget lilla sätt. Uppträdandet känns ljummet, men det finns ändå en del charm hos dem.

Läs mer...

Popterror, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-31

Med energi, självsäkerhet och småstadsmys överraskade Popterror och bjöd på en stark spelning.

Läs mer...

Lars Winnerbäck, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-31

Lars Winnerbäck är en av Sveriges mest älskade artister. Det är inte svårt att förstå varför - med sin gitarr och sin klara stämma är han personifieringen av en mysig, svensk man som sitter vid lägerelden en junikväll och sjunger om landet vi alla bor i.

Läs mer...

Dream Evil, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-31

Dream Evil lovar metal och ger metal. Massvis med massiva mastigheter. Vill man svinga näve och virvla huvud så är det här man ska vara ikväll.

Läs mer...

Kent, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-30

Kent är Sveriges största band, men de är inte en position de fått genom att sälja sig eller genom att ständigt ploppa upp i media. Kent är Sveriges största band för att de helt enkelt är jävligt bra.

Läs mer...

Trumvärk & Slagord, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-30

Intiman heter inte Intiman av en slump - Här på festivalens minsta scen kan man samlas och mysa med plufsiga fåtöljer och lyssna på den lilla musiken. På fredagkvällen bjuder Trumvärk & Slagord på en bekväm resa ut till okända ljudlandskap.

Läs mer...

Dundertåget, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-31

Dundertåget. Finns det ett häftigare bandnamn än detta? Inte i min mening.
Robert ”Strängen” Dahlqvist var gitarrist i Hellacopters, nu frontfigur i detta band som tidigare gått under namnet Thunder Express.
Det är tidigt på dagen och klockan har precis passerat 19.00. Solen skiner faktiskt så det är varmt tillskillnad från gårdagen då regnet låg i luften (och på marken) hela kvällen.

Läs mer...

Teddybears, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-31

Vilka fick den stora äran att ha självaste presidenten av republiken Jämtland, Ewert Ljusberg som förband? Teddybears såklart, som tyvärr tagit bort STHLM från sitt namn. I år är de headliners på Storsjöyran och spelade efter presidenttalet som festivalens sista akt på den största scenen.
Hela stortorget var redan fullt då presidentens tal nästan är en obligatorisk akt. Lika mycket folk står kvar och väntar på att björnarna ska sätta igång. Sista chansen till dans börjar nu.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)