Musicstage.se

Storsjöyran 2011

Timbuktu & Damn! Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Tyvärr missade jag första delen av hans konsert, vilket jag är lite sur över, med tanke på hur bra han var på resterande delen.

Hans vilja att underhålla och dela med sig av sitt liv och erfarenheter sköljs över publiken och framför scen hoppar och dansar i stort sett varenda kotte. Han berättar anekdoter som är ursprunget till låtarna och helt plötsligt får låtarna ett helt annat värde för mig.

Läs mer...

Henrik Berggren, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Det är för mig och många andra den sista konserten på Storsjöyran i Östersund 2011 och jag står och väntar på att få höra något av det bästa. När Henrik Berggren kommer upp scenen klappar vi och jublar och så börjar han; vilken fröjd det är för kropp och själ. Det är han, hans gitarr, trumpet och körsång som vi bjuds på denna kväll.

Läs mer...

Håkan Hellström, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Först så kommer Håkans band upp på scenen och de är så fina, de bubblar av sprallig energi och glädje. När Håkan går på scenen jublar publiken och inom mig finns det bara lycka.

Läs mer...

Me And My Army, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Med ABBAs Arrival som intro äntrar Kleerup och resterande av bandet scenen, hälsa lite lätt, säger några ord och börjar sedan med Thank God For Sending Demon.

Det är lite glest i publiken, men det fylls på allt eftersom konserten pågår. Vissa står och dansar, andra fotar och några chillar i gräset.

Läs mer...

Graveyard, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Lite seg i kroppen går jag till Badhusparken för att se Graveyard. Är egentligen inte så taggad, men det ändrar grabbarna ganska lätt på efter några minuter på scen. De öser inte på, utan de kör ganska avslappnat, de satsar mer på feeling och kvalitet istället. Perfekt start på kvällen för mig.

Läs mer...

Raphael Saadiq, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Redan vid soundchecket minuterna före spelningen förstår man att denna konsert kommer att bli grym. De skrattar och stojar med varandra på scenen och de verkar taggade.

Och jag hade mer än rätt!

Läs mer...

Orup, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-30

Det är inte så mycket folk som står på Stortorget i Östersund och väntar på att Orup med band ska börja spela. Det är förvånansvärt lite folk. De går på scenen och Orup själv säger även han

- Det är inte så mycket folk ännu, men ni är jävligt snygga!

Läs mer...

The Haunted, Storsjöyran, Östersund, 2011-07-29

Detta Göterborgsband har säkert gjort bättre spelningar än så här. Det känns lite tråkigt att behöva såga dem, för jag tror de kan bättre än så här.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)