Musicstage.se

Storsjöyran 2012

Patti Smith, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

Patti Smith är årets Storsjöyras största namn och kvällen konsert lämnar ingen oberörd.

Läs mer...

Markus Krunegård, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

Regn och festival vad har ni relation egentligen? Vi är faktiskt en ganska stor skara ponchoindianer som trotsar när Enya spelas ut från högtalarna i badhusparken och strax efter kommer Markus.  Första låten vi får höra är Minusgrader rensar luften som skapades under tv-programmet Sampi sessions, som en hyllning till norrland eller kanske även för dem som fryser i regnet.

Läs mer...

Markus Foster, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

Markus soundcheckar när jag väntar kvar på Intiman efter Noonie spelning och det låter härligt. För jag hör även regnet slå mot rutorna och frusna människor som huttrar från andra våningen.

Läs mer...

Deadman, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

Countryrockarna från Austin har blivit otroligt populära i Sverige det senaste året. Kvällens spelning hemsöks dock av strulande teknik men publiken lyfter Deadman.

Läs mer...

Magnus Ekelund & Stålet, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

När man ser fram emot en spelning riktigt mycket kan man gå runt och tänka på densamma i flera veckor. När man ser fram emot en spelning ännu mer så kan det gå så långt så att man till och med drömmer om spelningen i fråga. Så är fallet med kvällens spelning med Magnus Ekelund & Stålet.

Läs mer...

Lars Winnerbäck, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

 Jag lyssnar inte så mycket på Lars Winnerbäck i vanliga fall men för mig är han ändå svensk sommar. Det finns få artister som jag förknippar sena sommarkvällar så mycket som honom. Därför kände jag att det var på tiden att se honom igen.

Läs mer...

Deportees, Storsjöyran, Östersund, 2012-07-28

Deportees, Storsjöyran, Östersund 2012-07-28, Foto: Teresa Hedström

 Deportees är ett av de band som jag har störst förväntningar på under den här yran. Jag har aldrig lyckats se dem live tidigare men jag har gillat deras tidigare album. Mycket tack vare sångarens fantastiska röst och den sköna stämning som de bjuder på.

Läs mer...

Kaizers Orchestra, Storsjöyran, Östersund, 2010-07-28

Kaizers Orchestra, Storsjöyran, Östersund 2010-07-28, Foto: Felicia Yllenius

 Så var det då dags för lördagens wild card, även den här gången var det ett norskt band. Och inte vilket norskt band som helst utan kort och gott, Kaizers Orchestra, som brukar beskrivas som Norges största band.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)