Musicstage.se

Storsjöyran 2013

Alice Cooper, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Att släppa lös Alice Cooper på största scenen på Yran, strax efter att president Ljusberg eldat på jämtarna så de blivit smått galna – kan det vara så välbetänkt..?

Läs mer...

Amanda Jenssen, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Amanda Jenssen borde spela på alla festivaler! En 24-årig tjej som sprider jazz och ståbas till ungdomen kan ju inte göra annat än underverk för deras musiksmak…

 

Läs mer...

Syster Sol, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Reggae på festival hör till, precis som langos och älgkebab. Och Syster Sol gör det med den äran.

Läs mer...

Ida Jenshus, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Jag är av den fasta övertygelsen att på festival ska man inte bara gå på konserter med artister man vet precis vilka de är och vad man har att förvänta sig – man ska vidga sina vyer! Alltså blev Ida Jenshus lördagens oskrivna blad.

Läs mer...

Ulf Lundell, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Det är andra gången i mitt liv jag parkerar mig framför en Lundellspelning och även om jag sist tyckte det var helt okej får jag nog erkänna att jag inte har några stora förväntningar på spelningen, men det kan ju vara positivt med.

Läs mer...

First Aid Kit, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27
Systrarna Klara och Johanna Söderberg kliver ut på scenen medan regndropparna börjar falla över publiken. Regnet som skulle vara över vid 19 började runt 19:45 istället, men det passar ganska bra till musiken.

Första låt ut är Blue som följs av Hard Beliver och This Old Routine. Därefter får vi ett något svajigt men charmigt mellansnack där de presenterar sig, avhandlar åskrädsla och berättar hur glada de är att vara här. Jag upplever dem som jordnära, väldigt oförställda och äkta.   

 

Läs mer...

Miriam Bryant, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Det har blivit dags att avsluta Storsjöyran. För min del säger jag hejdå tillsammans med Miriam Bryant.

Läs mer...

Johnossi, Storsjöyran, Östersund, 2013-07-27

Johnossi Foto: Felicia Yllenius

Det är rätt länge sen vi sågs, Johnossi och jag. Ja, sågs som i att det var länge sedan jag såg dem live. Nog har jag haft chansen att se dem men det har helt enkelt inte blivit av. Kanske är det dags att börja om på nytt?

Läs mer...