Musicstage.se

Storsjöyran 2014

Hurula, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-02

Jag har varit peppad på att se Hurula ett bra tag nu men det har helt enkelt inte blivit av förens nu. Liksom så många andra har jag tagit hans solodebut Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för till mitt hjärta och det känns synnerligen lämpligt att för min del avsluta festivalen just här.

Läs mer...

Tove Lo, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-02

Jag har gömt mig i pressrummet och jobbat i någon timme och under den tiden har folket ute på området hunnit fyllna till ordentligt. Det strålas ölhävarvisor och framför mig stoppar en man in en brinnande tändsticka i munnen för att släcka den. Eldslukaren till trots så är det Tove Lo som får blickarna på sig när hon kommer ut på scenen.

Läs mer...

Kristian Anttila, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-02

Vi är fyra stycken på plats här från Musicstage. Att vi alla fyra befinner oss på samma spelning tillhör inte direkt vanligheterna men plötsligt händer det. När Kristian Anttila kliver ut på scenen är vi alla på plats och jag vill gärna påstå att det är någonting positivt.

Läs mer...

The Fooo, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-02

Jag har aldrig ryggat tillbaka från att se ett och annat pojkband så jag går med ett öppet sinne för att se våra nya svenska stjärnskott i The Fooo. Jag tänker att det inte kan vara värre än något annat. Jag hade fel. Jag hade väldigt, väldigt fel.

Läs mer...

Tiger Bell, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-01

Det känns som att Östersund äntligen vaknat till liv när Tiger Bell ställer sig på scenen. Och någon risk att slumra till när det är Tiger Bell står för underhållningen finns det ingen risk för.

Läs mer...

Little Jinder, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-01

Som vid så många andra spelningar den här kvällen så är publikleden väldigt glesa. Det är inte utan att jag tycker synd om Little Jinder när hon kliver ut på scenen för det hon levererar är riktigt bra och hon förtjänar mer uppmärksamhet än vad hon får här ikväll.

Läs mer...

Kitok, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-01

Att se artister som man inte vet ett skvatt om är ganska intressant. Har man bara ett öppet sinne kan man hitta en ny favorit om man har tur. Ska jag vara helt ärlig så är det också så jag föredrar att uppleva en festival. Det är ju oftast på de minsta scenerna som man hittar guldkornen. Som Kitok.

Läs mer...

Anders Wendin, Storsjöyran, Östersund, 2014-08-01

Åskan och regnet har svept över Östersund och tagit med sig värmen och vad det verkar – även publiken. När Anders Wendin gör kliver ut på festivalens näst största scen är det obehagligt folktomt.

Läs mer...