Musicstage.se

Sundsvalls Gatufest 2009

Adiam Dymott, Gatufesten i Sundsvall, 2009-07-04

I Sundsvall har jag mitt första riktiga möte med vad som sägs bli årets stjärnskott, Adiam Dymott. Jag har tidigare bara sett henne på en julkonsert i vintras och då kändes det som att hon var både nervös och bortkommen.

Läs mer...

Marit Bergman, Gatufesten i Sundsvall, 2009-07-04

Dagen till ära har Marit tagit med sitt band till Sundsvall. Det är en av ytterst få spelningar de gör ihop i år.

Läs mer...

Moneybrother, Gatufesten i Sundsvall, 2009-07-03

Äntligen verkar folk letat sig ut ur sina stugor runt omkring Sundsvall. Det är precis lagom mycket folk som samlats på torget för att se Moneybrother.

Läs mer...

Backyard Babies, Gatufesten i Sundsvall, 2009-07-03

Miss Li´s färgglada publik har bytts ut mot en mer enformigt klädd publik. Här är det svart som gäller. Killen som står bredvid mig står och skriker Hell Yeah! med jämna mellanrum för att skapa den rätta stämningen.

Läs mer...

Miss Li, Gatufesten i Sundsvall, 2009-07-03

Lite sent kommer jag till Miss Li´s spelning som redan varit igång ett tag. Det första som slår mig är att det är lite folk i publiken. Eller så är de bara väldigt utspridda. Längst fram står i alla fall en hyfsat stor klunga hängivna fans och sjunger med.

Läs mer...

Ulf Lundell, Gatufesten i Sundsvall, 2009-07-03

Innan Uffe går på scenen står jag och skäms lite för mig själv. Jag har aldrig sett Ulf Lundell innan. Något säger mig att det borde vara skottpeng på det när man är äldre än 25år. Men bättre sent än aldrig heter det ju…

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)