Musicstage.se

Sweden Rock 2009

In Flames, Sweden Rock, Sölvesborg, 2009-06-05

Så är det dags för den sista spelningen för mig och Eskil som varit med och fotat på årets festival, men kanske är det också den jag har högst förväntningar på. Det är dags för In Flames. Vi inser snabbt att det här, det kommer att vara riktigt trångt.

Läs mer...

Motörhead, Sweden Rock, Sölvesborg, 2009-06-05

Som vanligt under den här festivalen är jag ute i god tid för att få en bra plats, längst framme vid scenen. Väl där, i väntan på att Lemmy och de andra grabbarna i Motörhead ska kliva på scenen, så träffar vi mycket folk som alla är glada och pratar med alla om allt möjligt. Bland annat så diskuterar vi allt från hur viktigt det är att ha öronproppar till att ”Motörhead, det är livet det!”.

Läs mer...

Crucified Barbara, Sweden Rock, Sölvesborg, 2009-06-05

Jag är tillbaka i Norje för att avnjuta ännu en kväll hårdrocken tecken. På vägen dit så börjar det minst sagt att spöregna. Det ser inte så ljust ut när vi väl kommer fram heller. Men efter att ha suttit i bilen en stund och hoppats på bättring så slutar det faktiskt regna.

Läs mer...

Twisted Sister, Sweden Rock, Sölvesborg, 2009-06-04

Så är det då dags för torsdagens sista och största namn att äntra scenen, nu är det Twisted Sister som väntar. Jag är ganska förväntansfull utan att egentligen veta vad som väntar mig. Men så kommer då Dee Schneider och de andra ut och det är full fart från första stund.

Läs mer...

Hammerfall, Sweden Rock, Sölvesborg, 2009-06-04

Jag hamnar framför några killar som är spända av förväntan inför den spelning som Hammerfall snart ska genomföra. När scenkillarna börjar prova ljudet på instrumenten så hörs det bakifrån ” Va fan, redan nu låter det ju bättre än vad ZZ Top gjorde”. Det säger en del om vilka förväntningar som finns på de rockande dalmasarna.

Läs mer...

ZZ Top, Sweden Rock, Sölvesborg, 2009-06-04

Jag står längst framme vid scenen och väntar på att ZZ Top ska börja spela. Publiken växer sig sakta men säkert riktigt stor. Det är många äldre i publiken, vilket inte är så konstigt med tanke på hur länge ZZ Top har varit ett band.

Läs mer...

Sweden Rock Festival 2009

Musicstage.se har varit på Sweden Rock Festival i Sölvesborg 2009, under torsdagen och fredagen.

Här kommer recensionerna att publiceras!

Bilder från festivalen finns i vårt galleri. För att komma dit, klicka här. Till galleriet

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)