Musicstage.se

Sweden Rock 2016

Dirkschneider, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-11. Foto: Burnie LundellÄnnu ett “sista” för en artist på Sweden Rock Festival. Accepts legendariske sångare har låtit meddela att detta blir sista turnén som han framför Acceptlåtar, framöver blir det bara hans soloplattor som kommer höras från scen. Sista chansen alltså!

Läs mer...

The Hooters, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-11

The Hooters, Sweden Rock Festival, 2016-06-11. Foto: Stefan AhlnérDet här blev en överraskning! Alla kan vi väl nämna en låt eller två med The Hooters, men att de hade så många låtar jag kände igen var jag inte beredd på! Och vi har The Beatles att tacka för allt...

Läs mer...

Gun, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-11. Foto: Burnie LundellNu blir det spännande. Ett band med en jättehit för tjugo år sedan och inte mycket mer än så. Fixar de att underhålla publiken ändå eller blir det segt i väntan på den låten..?

Läs mer...

Dan Baird and Homemade Sin, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-11

Jag har helt klart en förkärlek för band som spelar tidigt om dagarna på festivaler, då brukar det serveras allt annat än mainstream på scenerna. Nu blir det återigen lite bredbent sydstatsrock!

Läs mer...

Twisted Sister, Sweden Rock Festival, Sölvesborg 2016-06-10. Foto: Burnie LundellMan kan komma undan med mycket på en rockfestival, gå i kostym eller onepiece. Men att ta en fika på scen mitt under giget? Dee Snider i Twister Sister kommer undan med det...

Läs mer...

Foreigner, Sweden Rock Festival, Sölvesborg 2016-06-10. Foto: Burnie LundellÄnnu ett band som hade sin storhet för 30 år sen. Ännu ett band som kommer köra ett trött set för att komma fram till sina stora hits och vara nöjda med det? Nej. Det här är Foreigner, de gör inte så.

Läs mer...

The Kristet Utseende, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-10

Vissa hävdar att ingen festival är komplett utan lite könsrock. Det kan man tycka vad man vill om, men i de flesta fall brukar det vara ganska underhållande. Och Pastor Fahlberg vet att underhålla.

Läs mer...

Rockklassiker All Star, Sweden Rock Festival, Sölvesborg, 2016-06-10

Vad passar väl bättre på festival än att ta en sovmorron och sparka igång dagen med allsång till klassiska rocklåtar?

Läs mer...