Musicstage.se

Sziget festival 2014

Tankcsapda, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-11

Det ungerska bandet försöker nöta in sin metal på Main Stage för en europeisk publik. Bandet fyller inte riktigt upp scenen men håller dock spelningen personlig.

Läs mer...

Blink 182, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-11

Bandet drar igång på Main Stage under en av festivalens officiella uppvärmningsdagar. Det går nästan att känna nostalgin hos publiken. Synd bara att bandet fortfarande inte riktigt växt upp.

Läs mer...

Antiflag, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-12

Antiflag levererar givetvis med ett spelning full av politiska budskap på en solig scen inför en glad publik.

Läs mer...

Ska-p, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-12

Årets spelning med Ska-p är något kortare än föregående år. Men tempot och draget i publiken är exakt detsamma. De visar föraktet för polis och kyrkan på ett underhållande sätt genom flera utklädnader.

Läs mer...

Deadmau5, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-12

Jag hade lite högre förväntningar på Deadmau5 som tyvärr levererade en stundtals tröttsam spelning. Dock räddade det vackra bildspelet allt.

Läs mer...

The Bloody Beetroots, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-12

I en lång kö väntade de danssugna festivalbesökarna under tisdagsnatten, men det skapades en till kö för att komma in till A38 som tältscenen heter. Det var riktigt bra stämning. Varmt och proppfullt i den stora tältscenen när The Bloody Beetroots spelade. Till skillnad från andra elektroakter så hade DJ:n inget bildshow att bjuda på.

Läs mer...

Cornerstone Roots, Sziget Festival, 2014-08-13

Bandet från New Zeeland överraskade med en riktigt fin spelning i eftermiddagssolen på World Stage på Sziget. Perfekt tidpunkt för lättsam reggae. Solen stod högt på himlen när bandet gick på scenen. Vi var inte många framför den stora scenen, mycket berodde det nog på den tidiga eftermiddagstiden i den riktigt heta solen.

Läs mer...

Placebo, Sziget Festival, Budapest, 2014-08-13

Poprockbandet Placebo ställde upp efter Imagine Dragons och publiken viftade med flaggor efter flaggfesten på Main Stage. Dock tyckte jag inte att spelningen var personlig och livfull. När bandet drog igång efter flaggfesten så var det väldigt mycket folk på plats. Det märktes att många fans fanns närvarande och många trängde sig långt fram.

Läs mer...