Musicstage.se

Umeå Open 2011

Miss Li, 
Umeå Open, Umeå ,
2011‐04‐02

Sist ut på Idunscenen är Miss Li och hon möts av en betydligt mindre publik än Håkan Hellström gjorde när han avslutade fredagen. Där det var smockfullt syns nu gapande hål där människor inte riktigt fyllt ut golvet.

Läs mer...

Kapten Röd, Rookiefestivalen, Hultsfred 2011-10-29

Kapten Röd var inte bara kvällens huvudakt, utan hela Rookiefestivalens. Han, tillsammans med bandet Ribbit Boom Band, fick äran att avsluta festivalen. Biljetterna var slut och det noterades ett publikrekord på Rookiefestivalen under Kapten Röds spelning.

Läs mer...

Bob Hund, 
Umeå Open, Umeå ,
2011‐04‐02

På Idunscenen står en man, hälsande med handen fryst i luften. Helt blixtstilla som om han vore en vaxdocka. Men stillheten håller inte i sig länge, för Bob Hund har tagit över scenen. Ordet lugn finns nog inte ens i deras vokabulär.

Läs mer...

Lissi Dancefloor Disaster, Rookiefestivalen, Hultsfred 2011-10-29

Jag hade aldrig hört talas om Lissi Dancefloor Disaster innan jag såg bandsläppen för Rookiefestivalen. Därför gjorde jag lite research. Bakom bandnamnet finner man Josefin Lindh och Johan Tilli. De spelar electro och har bland annat turnerat i Tyskland och spelat på Arvikafestivalen i år. Vad har jag missat? Jag blev väldigt nyfiken och bestämde mig för att gå på deras spelning på Stora Scenen.

Läs mer...

The Magic Numbers, 
Umeå Open, Umeå ,
2011‐04‐02

För några veckor sedan visste jag inte vilka The Magic Numbers var. Efter en timmes konsert vet jag inte mycket mer.

Läs mer...

Moonlit Sailor, Rookiefestivalen, Hultsfred 2011-10-29

Moonlit Sailor, Boråsbandet utan sångare, öppnade med låten Hope. Det var nog många i publiken som trodde att låten var ett intro. Men låt efter låt spelades och ingen sång kom. Jag gillade bandet från första till sista låten.

Läs mer...

Syket, 
Umeå Open, Umeå ,
2011‐04‐02

Välkommen in i en värld, en värld som jag inte riktigt förstår. Men frågan är; Behöver jag verkligen det?

Läs mer...

Sister Fay, Rookiefestivalen, Hultsfred 2011-10-29

Bakom namnet Sister Fay gömmer sig en 22-årig singer/songwriter från Helsingborg. Sockersöt och med ett stort leende intar hon scenen, och blygt börjar hon röra strängarna på gitarren. Jag kom in på Garderobscenen och gick så långt fram jag kunde för att höra. Hon börjar sjunga och ut ur denna blyga tjej kommer en magisk röst som får mig att rysa från tårna upp till huvudet. Vilken tjej!

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)