Musicstage.se

Uppsala Reaggae 2009

Internal Dread & His Friends?, Uppsala Reggae festival, 2009-08-08

Eftermiddagen går mot kväll när det är dags för Internal Dread att spela. Dagens hetta har börjat lägga sig, men festivalbesökarna har väl inte hämtat sig helt ännu och tältet är i det närmaste tomt fem minuter innan spelningen.

Läs mer...

The Heptones, Uppsala Reggae festival, 2009-08-08

Lite lagom sena kliver The Heptones upp på tältscenen som en av festivalens sista akter.

Läs mer...

Junior Kelly, Uppsala Reggae festival, 2009-08-07

Junior Kelly är fredagens första artist och alla är förväntansfulla. Trots att han flugit från New York samma dag, inte vilat sen dess utan direkt hoppat upp på scen, har han ett konstant leende på läpparna.

Läs mer...

Third World, Uppsala Reggae festival, 2009-08-07

Jag fick höra att Third World skulle vara riktigt bra, och jag bestämde mig av den anledningen för att stå mitt i publiken för att få se konserten ur en annan vinkel. Den börjar med en lång introduktion av bandet och sedan kommer äntligen sångaren Milton Hamilton upp på scen med en mikrofon i handen. Publiken börjar hoppa, jubla och när musiken sätts igång på riktigt börjar alla gunga till rytmen.

Läs mer...

Jaqee and the Kokoonuts, Uppsala Reggae festival, 2009-08-06

Jag träder in på årets Reggaefestival runt fem-tiden och det första som slår mig är hur litet området är. Området består av en enda gräsplan med två scener och är omringat av försäljnings- och restaurangstånd. Jämfört med hur det brukar se ut innan en konsert på de lite större festivalerna, där folk ibland köar ända från morgonen för att få en plats längst fram, är det helt annorlunda här. Besökarna har placerat sig jämt ut över hela gräsplanen och de flesta sitter ned.

Läs mer...

Uppsala Reggae Festival 2009

Här kommer det att komma upp recensioner från Uppsala Reggae Festival 2009.

Recensionerna kommer även som vanligt att länka in till respektive fotoalbum.
Bilder från festivalen finns i vårt galleri. För att komma dit, klicka här. Till galleriet


/ Musicstage.se

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)