Musicstage.se

Way Out West 2014

Conor Oberst, Way Out West, Göteborg, 2014-08-08_1

På väg till Mapei hör jag ett sound som får mig att ändra riktning. Rösten är så bekant, jag måste ändra mina planer.

Läs mer...

MØ, Way Out West, Göteborg, 2014-08-08_9

Dansk indiepop, låter helt som min grej. Det bästa av två världar indiepop och sköna danskar, riktigt soft!

Läs mer...

Clean Bandit, Way Out West, Göteborg, 2014-08-08_1

Det är kraft i rösterna hos tjejerna i Clean Bandit. De har attityd och är säkra på scen trots att publiken till en början är ganska skral.

Läs mer...

Robyn, Way Out West, Göteborg, 2014-08-09_12

Det är dags för festivalens sista och största akt. Det jag genom att prata med folk på festivalen fått höra också är den största anledningen till att folket är här.

Läs mer...

Annika Norlin, Way Out West, Göteborg, 2014-08-09_6

Jag kommer till scenen där Annika skall spela tio min innan. Här är mycket publik och när klockan närmar sig tjugo i nio börjar publiken applodera för att dra in Annika på scen. Det sitter en brokig skara människor på scenen och musikerna trixar med ljudet. Det bådar gott, ljudkvalitén under Way Out West har varit lite svajig.

Läs mer...

Veronica Maggio, Way Out West, Göteborg, 2014-08-09_1

Veronica kliver in på scen och inleder med sjunga orden Allt är för bra nu...och efter en regnig dag känns det verkligen så för nu har den blå himlen börjat titta fram.

Läs mer...

Jenny Wilson, Way Out West, Göteborg, 2014-08-09

Jenny Wilson

Det har varit en regnig start på lördagen men Jenny Wilson spelar på Linné, scenen i cirkustältet och vädret har precis börjat spricka upp. Tältet är fullt med folk och runt kanterna på tältet ligger ponchos och hänger regnkappor på tork. Det skapas en varm fuktig dimma av allt folk som börjar torka i tältet. Det är många som har samlats för att se Jenny Wilson.

Läs mer...

Icona pop, Way Out West, Göteborg, 2014-08-08

Icona pop inleder med hiten All night och som ni troligtvis förstår så är publiken med på noterna direkt. Icona pop vet verkligen hur man drar igång ett party.

Läs mer...