Musicstage.se

Where the action is 2011

Coldplay, Where the action is, Göteborg, 2011-06-28

Coldplay, det stora dragplåstret på festivalen, går igång med fyrverkerier, pompa och ståt! Det börjar med deras nya Hurts like heaven och vi får se sångaren Chris Martin vid sitt lilla färgglada piano direkt.

Läs mer...

Brandon Flowers, Where the action is, Göteborg, 2011-06-28

Det är en hel del folk som vallfärdar från Glasvegas-konsertens slut till The Killers-sångaren Brandon Flowers soloprojekt. Själv är jag väldigt spänd på hur detta kommer att låta då jag tycker The Killers är väldigt bra och de var grymt bra live på Hultsfred 2009.

Läs mer...

Glasvegas, Where The Action Is, Göteborg, 2011-06-28

När Glasvegas äntrar The Mirror Stage till tonerna av deras superhit Geraldine känns utsikterna för kvällens spelning riktigt goda. Tyvärr fortsätter de inte i samma spår, det är spretigt och ojämnt. Stundtals är de bra, för att i nästa sekund sväva iväg och befinna sig någon helt annan stans.

Läs mer...

Bright Eyes, Where The Action Is, Göteborg, 2011-06-28

Azaleadalen kokar, men inte utav Bright Eyes utan av solen. Amerikanarna med emo-ikonen Conan Oberst i spetsen lever inte upp till mina förväntningar. Det är segt, det är intetsägande, det är tråkigt helt enkelt.

Läs mer...

Jenny and Johnny, Where The Action Is, Göteborg, 2011-06-28

Amerikanska Jenny & Johnny levererar en mysig spelning med bästa möjliga förutsättningar. De gör sig nära på perfekta i ett soligt Göteborg. Kärleksparet är härligt sockersöta men levererar ändå kaxig indiepop med vissa country-vibbar.

Läs mer...

Royal Republic, Where The Action Is, Göteborg 2011-06-28

Royal Republic öppnar min festivaldag med dunder och brak. De äntrar scenen till klassisk musik och drar där igång med sin ösiga rock, en riktigt snygg musikalisk krock. De har bara en halvtimmes speltid, så det är utan onödigt mellansnack de levererar samtliga av deras hits, såsom Full Steam Spacemachine, Gun-Tommy, All because Of You samt många av låtarna från debutskivan We Are The Royal.

Läs mer...

The Ark, Where the action is, Göteborg, 2011-06-28

Som jag skrev i föregående recension så överlappade The Ark sina första låtar med Daniel Adams-Rays sista låt och därav missade jag starten på The Ark.

Läs mer...

Daniel Adams-Ray, Where the action is, Göteborg, 2011-06-28

Näst på tur på denna endagsfestival var Daniel Adams-Ray, som blev känd tillsammans med Oskar Linnros med deras band Snook. Nu har de båda gjort singelsatsningar och jag är mycket spänd på denna spelning.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)