Musicstage.se

Frantic Sunday, Where's the Music, Norrköping, 2015-02-13

Frantic Sunday, Where's The Music, Norrköping, 2015-02-13

I en liten källarlokal med uppenbart rock-tema, på en liten scen i ett hörn med ungefär åtta kvadratmeter för en publik att stå på, ska Uppsala-bandet med över 100 spelningar i ryggsäcken Frantic Sunday lyckas skapa en bra konsert. Jag är skeptisk. Känner att det inte är det lättaste uppdraget.

Det som skrivits om Frantic Sunday innan vittnar om motsatsen, de ska vara ett fantastiskt liveband och min inställning ändras rätt snabbt när de börjat spela. Energin är påtaglig och det är ingen i det lilla utrymmet framför scenen som står stilla. Det är häftiga riff och snabba trumkomp som bjuds och även om jag tycker mig höra influenser från olika rockband genom historien så är det deras egna låtar, egen stil som spelas. Snygga melodier och bra driv gör att det aldrig blir tråkigt. Komplimangerna till arrangörsstaden haglar från frontmannen Tomas Karlsson som också är den som skapar en superb stämning.

Alla i bandet bidrar med egen magi och jag är förtjust i alla låtarna som spelas. Det är en bra blandning av tung-rock och mer poppig rock och jag lyfter på hatten för Frantic Sunday som lyckades skapa en fantastisk konsert. 

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)